Amber Heard, Johnny Depp'in "alkol ve uyuşturucu etkisiyle kontrolü kaybettiğini" anlatırken gözyaşlarını tutamadı

Heard ayrıca, bir alkol ve uyuşturucu bağımlılığı örüntüsü öne sürerek bunun Depp'te dengesiz davranışlara yol açtığını iddia ediyor

(AP)

Amber Heard, çarşamba günü mahkemeye gözyaşları içinde verdiği ifadesinde, Johnny Depp'in uyuşturucu ve alkol etkisindeyken kontrolü nasıl kaybettiğini anlattı.

İkili halihazırda hukuk mücadelesine girişmiş durumda. Depp, 2018 tarihli bir Washington Post makalesinde Heard'ü istismar ettiği iması olduğu iddiasıyla aktrise karşı 50 milyon dolarlık tazminat davası açmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Heard'ün Teksas'ın küçük bir kasabasında işçi sınıfı bir ailede büyümesine kadar geriye giden ifadesi, daha sonra aktörle olan ve "her zaman gergin" diye nitelediği ilişkisine geçiş yaptı. Aktris, ilişkinin uyuşturucu ve alkolle beslenen bir istismar örüntüsü içerdiğini belirtti.

Heard, "Patlardı. Eşyalara zarar vermek ve bana bağırmak gibi şeyler yapmaya başlardı" dedi.

Beni saçımdan yakalardı veya kolumdan tutardı... Sonra da tokatlar başlardı. Sonra beni bir pozisyonda tuttuğu ve arka arkaya birkaç kez tokatladığı, tekrar eden tokatlara geçilirdi.

Heard, Depp'in uyuşturucu ve alkol istismarından bahsederken, aktörün bağımlılığı sebebiyle "kontrolü kaybettiğini" söyledi.

Aktris ayrıca Depp'in köpeğini hareket eden bir otomobilin penceresinden dışarı doğru tutması ve kendini gerçekte olmadığını belirttiği bir ilişkiyle suçlamasını da içeren dengesiz davranışları besleyen bir alkol ve uyuşturucu bağımlılığı örüntüsü olduğunu da öne sürdü.

Amfetamin etkisindeki Johnny, afyon etkisindeki Johnny'den çok farklı. Afyon etkisindeki Johnny, Adderall ve kokain Johnny'den çok farklı ki kokain Johhny de Quaalude Johnny'den çok farklı. Ama Depp'in farklı versiyonlarına dikkat etmekte iyi olmak zorundaydım.

Depp, alkol sorunu olmadığını öne sürmekle beraber reçeteli haplarla sorun yaşadığını kabul etti.

Heard, kimsenin Depp'e alkol sorunundan bahsetmediğini ve bunun da kendi çilesini artırdığını belirtti.

Aktris, "Kimse ona söylemedi. Kimse ona karşı dürüst değildi" dedi.

Kendi kusmuğu içinde bayıldı, vücudunun kontrolünü yitirirdi ve herkes arkasını toplardı. Arkasını topladım.

Depp daha önce, Heard'ün dışkısını aktörün yatağına yaptığını iddia etmişti.

Depp'in adı Heard'ün 2018 tarihli "Cinsel şiddete karşı sesimi yükselttim ve kültürümüzün gazabına uğradım. Bu değişmek zorunda" başlıklı makalesinde geçmiyor.

Aktörün hukuk ekibi yazının "Depp'in aile içi şiddet uygulayan biri olduğuna dair bariz ima" içerdiğini öne sürüyor ve bunun "kategorik ve açık biçimde yanlış olduğunu" belirtiyor.

Depp, "en az 50 milyon dolar" tazminat talep ediyor.

Heard ise verdiği rahatsızlığı sonlandırmak ve suçlamalarından muaf tutulmak istediği Depp'e 100 milyon dolarlık karşı dava açmıştı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU