Johnny Depp'in koruması: Amber Heard onun suratına yumruk attı

Travis McGivern her zamanki kavgalarından biri sırasında aktrisin, eski eşine şiddet uyguladığını öne sürdü

Amber Heard, kendisini yalancı diye niteleyen Johnny Depp'e 100 milyon dolarlık karşı dava açmıştı (AP)

Hollywood yıldızı Johnny Depp'in koruması Travis McGivern, Amber Heard'ün bir keresinde eski eşine yumruk attığını iddia etti. Depp'in Heard'e açtığı iftira davasında ifade veren McGivern aktörün o anda şaşkına uğradığını ifade etti.

Mahkemeye pazartesi görüntülü olarak bağlanan güvenlik görevlisi söz konusu kavganın 23 Mart 2015'te gerçekleştiğini söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

McGivern tartışma sırasında ortamdan ayrılan Heard'ün, kardeşi Whitney'le geri döndüğünü belirtti.

Koruma sonrasında Heard'ün Depp'in yüzünün sol tarafına yumruk attığını ve bu ana tanık olduğunu aktardı. McGivern, yumruğun ardından "şoke" olan Depp'i alarak oradan ayrılmaya çalıştığını söyledi.

"Artık olay ondan çıkmıştı" diyen McGivern, "benim işimi yapma zamanım gelmişti" diye ekledi. 

Güvenlik görevlisi, Johnny Depp'in kendisine kızdığını ve yüzünün sol tarafını işaret ederek, "Bu senin hatan" dediğini aktardı. McGivern aktörün yüzünün kızarıp şiştiğini ifade etti ve şunları dile getirdi:

Benim işim müşterilerimin güvenliğini ve refahını sağlamak ve bunu yapmamış gibi hissettim.

2013'te Depp için çalışmaya başlayan McGivern, Heard'le ilk kez o yılın yazında tanışmıştı. Korumaya göre çiftin ilişkisi zamanla "dengesiz" bir hal aldı ve çift haftada birkaç kez kavga etmeye başladılar. 

58 yaşındaki Depp, 36 yaşındaki eski eşi Heard'e 2018'de The Washington Post'ta yazdığı makale nedeniyle iftira davası açmıştı. Makalede Heard istismara maruz kaldığını öne sürmüştü. 

Söz konusu yazıda Depp'in adı geçmese de aktörün avukatları makalenin yanlış bir şekilde Heard'ün evliyken şiddet gördüğünü ima ettiğini düşünüyor. Depp bu nedenle 50 milyon dolar tazminat talep ediyor. 

Bununla birlikte Amber Heard'ün fiziksel istismara uğradığı yönündeki iddialarının aksine Depp asıl kurbanın kendisi olduğunu öne sürüyor. Depp ilişkileri boyunca Heard'ün kendisine saldırdığını iddia ediyor. 

 

Independent Türkçe, Metro, Marca

DAHA FAZLA HABER OKU