Tom Holland: Erkeklerin flört ettikleri kadınlardan uzun olması gerektiği varsayımı aptalca

Aktör ve partneri Zendaya aralarındaki boy farkının kendilerini etkilemediğini söyledi

Tom Holland ve Zendaya, Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'ta başı fazlasıyla derde giren karakterleri canlandıracak (AP)

Zendaya ve Tom Holland, aralarındaki boy farkıyla ilgili tartışmalara değinerek erkeklerin boyunun partnerlerinden daha uzun olması gerektiğinin "aptalca bir varsayım" olduğunu söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Holland'ın süper kahramanı oynadığı ve Zendaya'nın onun sevgilisi Mary Jane'i (MJ) canlandırdığı Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok'un (Spider-Man: No Way Home) vizyona girmesinden önce SiriusXM’e verdiği röportajda çift, aralarındaki boy farkının kendilerini asla etkilemediğini söyledi.

"Benden o kadar da uzun değil, hadi bunu tartışalım" diyen Holland, boylarının ilişkilerini etkileyeceğinin "aptalca bir varsayım" olduğunu ekledi.

25 yaşındaki Zendaya 1,78 m iken 25 yaşındaki Holland 1,72 m.

 

 

Zendaya, "Bu da normal" dedi.

Annem babamdan daha uzun. Dürüst olmak gerekirse bunu bir sorun olarak hiç düşünmedim çünkü ebeveynlerim her zaman böyleydi, bu yüzden başkalarının umursadığını bilmiyordum. Böyle bir mefhum kafamda yoktu.

The Graham Norton Show'a konuk olan çift, boy farkının çekimler sırasında akrobatik sahneleri daha zorlaştırdığını belirterek espri yapınca hayranlar sosyal medyada çiftin boy farkını tartışmaya başladı.

 

 

Sahneyi sunucuya anlatan Zendaya, boylarından dolayı, kendisinin Örümcek Adam'ı canlandıran Holland'dan önce yere indiğini söyledi.

Zendaya "Örümcek Adam'ın bizi bir köprünün tepesinde salladığı ve beni oraya bıraktığı özel bir akrobatik sahne var" dedi.

MJ'i nazikçe köprüye bırakması ve ondan yürüyerek uzaklaşması gerekiyor. [Ama] boy farkımız yüzünden... ondan önce yere iniyordum, ayaklarım açıkça ondan önce yere basıyordu.

Holland şöyle ekledi:

Ve süper kahraman benim. Havalı görünmem gerekiyor.

Hem ekranda hem film dışında çift olan ikilinin ilişkisi, temmuzda paparaziler Zendaya'nın Los Angeles'taki evinin önünde çiftin öpüşmesini yakaladığında kamuoyu tarafından bilinir hale gelmişti. 

GQ'nun geçen ay yayımlanan Yılın Erkekleri sayısı için verdiği röportajda Holland, çiftin mahremiyetlerinin "çalındığını" hissettiğini söylemişti. 

Holland şu ifadeleri kullanmıştı:

Şöhretimizin dezavantajlarından biri, mahremiyetin artık gerçekten bizim kontrolümüzde olmaması ve birbirini çok seven iki kişi arasında olduğunu düşündüğünüz bir anın artık tüm dünyayla paylaşılan bir an olması.

Bir nevi mahremiyetimizin çalındığını hissettik. Bunun, buna hazır olmamakla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Sadece istemediğimiz bir şey.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU