Tom Holland, Örümcek-Adam için önerdiği seks sahnesini Marvel'ın reddettiğini söyledi

Genç oyuncu filmlerin üretim aşamasında fikirlerini Marvel'la paylaştığını ama çoğunun reddedildiğini belirtti

Tom Holland, yeni Örümcek-Adam filmi No Way Home'la hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor (Reuters)

Marvel Sinematik Evreni'ndeki süper kahramanlar uzayın dokusunu değiştirebilir, engin kozmik enerjiler kullanabilir ve muazzam güçleriyle çeşitli başarılar elde edebilir ancak karakterlerin ekran karşısında yapamayacağı bir şey var: seks yapmak. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel evreni karakterlerin nadiren öpüştüğünün görüldüğü, cinsel sahnelerin neredeyse hiç olmadığı bir evren. 

Marvel filmlerinde canlandırdığı Örümcek-Adam karakteriyle ciddi bir hayran kitlesine ulaşan Tom Holland, görünüşe göre bu durumu değiştirmek istese de başarısız olmuş. 

Oyuncu, Britanya'da radyo yayını yapan Capital FM'de katıldığı programda karakterine dair bir dizi öneride bulunsa da fikirlerinin çoğunlukla reddedildiğini söyledi.

Holland programda karakterine dair stüdyoyla her konuda birlikte çalıştıklarını, Marvel'ın yaratıcı ekibiyle sahneler hakkındaki fikirlerini paylaştığını belirtti. Oyuncu her ne kadar fikirlerinden bazıları kabul edilse de çoğunun "korkunç" diye nitelendiğini söyledi. 

 

 

 

Program sunucuları oyuncunun reddedilen fikirlerinden bahsetmesinde ısrar edince Holland gülerek bunlardan birinin karakterinin seks yapmasını içerdiğini söyledi. 

We Got This Covered'ın haberine göre Holland şu ifadeleri kullandı:

'Bence gerçekten tutkulu bir seks sahnemiz olmalı' dedim ve onlar da 'Hayır hiç sanmıyoruz' dedi.

 

 

Öte yandan Disney'in Kaliforniya'da bulunan tema parkındaki Avengers Campus'ün açılış etkinliğinde gerçekleştirilen Örümcek-Adam performansı büyük ilgi topladı. Açılışta Marvel patronu Kevin Feige ve Marvel oyuncuları Paul Rudd, Anthony Mackie ve Jon Favreau da yer aldı

 

Independent Türkçe, We Got This Covered, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU