Stranger Things'in 4. sezon fragmanına göre diziye bir de perili ev ekleniyor

Creel'i daha önce Freddy Krueger'ı oynayan 1980'lerin yıldızı Robert Englund canlandıracak

Netflix, Stranger Things'in 4. sezonu için yeni bir kısa tanıtım videosu yayımladı.

Dijital yayın platformunun dünya çapındaki "Tudum" hayran etkinliği kapsamında hafta sonu yayımlanan video, seyirciyi Hawkins kasabasındaki ürkütücü ve görünüşe göre perili Creel Evi'yle tanıştırdı.

Fragman 1950'lerde yeni evlerine taşınan 4 kişilik bir aileyi göstererek başlıyor. Başlangıçta her şey huzur dolu görünse de aile çok geçmeden yanıp sönen ışıklar ve bahçelerinde buldukları yaralı hayvanlar dahil acayip olaylarla karşılaşmaya başlıyor.

Video daha sonra kesilerek yerde ölü gibi yatan iki çocuğunun başında uğursuzca duran aile babasının görüldüğü sahneye geçiyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ardından fragman, oyuncular Sadie Sink ve Joe Keery'nin de aralarında bulunduğu Stranger Things çetesinin araştırma amacıyla eve girdiği 1980'lere doğru ileri sarıyor.

Bütün bunlar olurken büyük sarkaçlı bir duvar saati arka planda uğursuz uğursuz tiktaklıyor.

Dizinin 4. sezonunda Victor Creel'ın önemli bir karakter olarak karşımıza çıkması bekleniyor.

Dizi hayranlarının resmi Vikipedi sayfasına göre, Elm Sokağında Kabus'un (Nightmare on Elm Street) yıldızı Robert Englund'ın canlandıracağı Creel, Pennhurst Akıl Hastanesi'nde yatan bir hastaydı. Creel 1950'lerde korkunç bir cinayet işleyip yaptıklarından ötürü intikam peşindeki bir iblisi suçlayınca akıl hastanesine yatırılmıştı.

Creel'in kendi gözlerini oyduktan sonra kör olduğu da belirtiliyor ki bu da korkunç hatıralar veya hayallerin başına bela kesilmiş olabileceğine işaret ediyor.

Stranger Things'in resmi Twitter hesabı kısa süre önce oyuncu kadrosuna katılan yeni karakterlerin listesini duyurdu. Bunların arasında "dengesiz ve korkutucu biri" diye tanımlanan Creel de var.

Fragman, Stranger Things'in yayın tarihi henüz belirlenmeyen gelecek sezonunu tanıtmak için Netflix'in yayımladığı çok sayıdaki tanıtım videosunun en sonuncusu.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU