One Direction: Niall Horan, arasının açıldığı Zayn Malik'in arkasından konuştu

Grubun hayranları Malik ayrıldığında büyük bir üzüntü duymuştu

Horan, Selena Gomez'le sevgili olduğu yönündeki iddiaları yalanlamıştı (AFP)

One Direction üyelerinden Niall Horan, gruptan beklenmedik biçimde ayrılan Zayn Malik hakkında konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Zayn Malik ünlü pop grubu One Direction’dan 2015’te ayrıldığını açıkladığında grubun pek çok hayranı büyük bir üzüntü duymuştu. Grubun turnede olduğu sırada ayrıldığını açıklayan Malik, "normal bir hayat yaşamak istediğini" söylemişti. 

Grup bundan birkaç yıl sonra dağılarak hayran kitlesini kaybetmişti. 

Malik ayrıldıktan kısa süre sonra şu açıklamayla durumu kendi açısından anlatmıştı:

Ayrılıyorum çünkü 22 yaşımı normal biçimde sahne ışıklarının dışında biraz özel vakit bulabileceğim ve rahatlayabileceğim şekilde yaşamak istiyorum. Louis, Liam, Harry ve Niall’ın ömür boyu arkadaşlarım olduğunu biliyorum.

Grup üyelerinin daha sonra bir arada görülmemesi arkadaşlık ilişkilerine dair söylentilerin ortaya çıkmasına yol açmıştı. Malik’in gruptan kötü ayrılmadığı belirtilse de ağzında kötü bir tatla kendi yoluna devam ettiği hep söylenegeldi. 

Express'in aktardığına göre GQ Magazine’e verdiği röportajda grubun üyelerinden Niall Horan, Malik’le ilişkilerine dair konuştu. Horan, Malik’le "artık konuşmadığını" söyledi. 

Onu tanıdığım süre boyunca, Zayn irtibatta kalması en zor kişiydi.

Horan daha sonra birkaç yıl önce anlaşmazlık yaşadıklarına değinse de herhangi bir detaydan bahsetmedi. Malik’le görüşmese de grubun geri kalanıyla ilişkisini sürdürmeye çalıştığını belirten Horan şu ifadeleri kullandı:

Birbirimizi istediğimiz kadar göremiyoruz. Ama deniyoruz. Louis’le çok fazla konuşuyorum. Özellikle nasıl olduklarını görmek için irtibatta kalmaya çalıştığınız kişiler.

 

Independent Türkçe, Express

DAHA FAZLA HABER OKU