ABD başkan adayı Kanye West "su üstünde yürüdü"

West'in kendisine ait Sunday Service Korosu, Atlanta'da performans sergiledi

Atlanta'da geçen hafta sonu gerçekleştirilen Sunday Service etkinliğinde Kanye West suda yürüyormuş gibi göründü.

Şu anda ABD başkanlığı için yarışan rapçi, kendisine ait kilise korosunun haftalık performansını geçen pazar (6 Eylül) Georgia şehrinde gerçekleştirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Eşi Kim Kardashian tarafından sosyal medyada paylaşılan videolarda West, çocukları 7 yaşındaki North ve 4 yaşındaki Saint'le birlikte koroya gölün ortasına doğru öncülük ederken görülüyor.

Güneşin batışı sırasında Kardashian kıyıdan filme almaya devam ederken gölün ortasına varan müzik grubu da bazı kilise şarkılarını seslendiriyor.

Televizyoncu papaz Joel Osteen ise gölün bir başka noktasından izleyicilere seslenerek West'i övüyor ve bu koroyu İncil'deki bir anlatıyla ilişkilendiriyor.
 


Osteen, "Bu iyi erkekleri ve kadınları şarkı söylerken izliyorum, suda yürüyor gibi görünüyorlar ve bu manzara aklıma İsa'nın Petrus'u suda yürümeye davet ettiği zamanları getiriyor" diyor.

Sanırım hepimizin hayatında Tanrı'nın bizlere bir şeyler yapmamızı söylediği anlar olmuştur, bunu içten içe hissediyorum, (ama) buna uygun olmadığımızı düşünürüz. 'Onlar gibi şarkı söyleyemem', 'Kanye gibi yeni şeyler yaratamam'... Ama Tanrı kalbinize bir hayal yerleştirip sizi bunu gerçekleştirme yeteneğinden yoksun bırakmaz.

West'in Sunday Service Korosu, Ocak 2019'da kurulmasından bu yana Coachella ve Paris Moda Haftası da dahil olmak üzere dünya genelinde çeşitli etkinliklerde sahne aldı.

West şu anda bağımsız aday olarak ABD başkanlığı için yarışıyor ama geçen hafta rapçinin Arizona ve Virginia'daki oy pusulalarında yer almasına izin verilmedi.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU