Pedofil milyarder Epstein'i suçlayan kadının Bill Clinton'a masaj yaptığı fotoğraflar ortaya çıktı

Donald Trump’ın oğlu haberi paylaşınca beklemediği bir tepkiyle karşılaştı

Masaj fotoğrafının çekildiği dönem Bill Clinton 56 yaşındaydı (AP)

Hücresinde intihar ettiği açıklanan Jeffrey Epstein’i suçlayan isimlerden Chauntae Davies’in eski ABD Başkanı Bill Clinton’a masaj yaptığı fotoğraflar ifşa oldu.

O dönem 22 yaşında olan Davies, küçük kızları istismar ederek fuhuş çetesi kurduğu iddia edien Epstein’in "Lolita Express" diye bilinen uçağında 2002 yılında yaptığı yolculuğu ve sonrasını Daily Mail’a anlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Clinton’ın ABD Başkanlığı’ndan ayrılmasından yaklaşık 20 ay sonra, 2002 eylülünde çekilen fotoğrafların Afrika’ya insani yardım ziyareti sırasında çekildiğini aktaran Davies, uçağın Portekiz’de yakıt ikmali için durduğunu belirtti. Seks amaçlı insan kaçakçılığı faaliyetinde Epstein’in sağ kolu olduğu öne sürülen Ghislaine Maxwell’in de orada olduğunu anlatarak şu ifadeleri kullandı:

Havalimanındayken eski Başkan koltukta uyuyakaldığı için kaskatı kesildiğini belirterek söyleniyordu. Ghislaine komik görünmek için lafa girdi ve ona masaj yapabileceğimi söyledi. Herkes biraz güldü ama Ghislaine aşırı resmi Britanya aksanıyla söylediğinde ısrar ederek iyi olduğumu söyledi.
Başkan da bana “Denemek ister misin?” diye sordu. Bana arkasını döndü. Ben de onun boynundaki ve omuzlarındaki tutulan yerleri ovdum.

Masaj sırasında büyük bir pot kırdığını aktaran Chauntae Davies, hem de bunun adı Clinton’ın yaşadığı seks skandalıyla anılan Beyaz Saray stajyeri Monica Lewinsky’le ilgili olduğunu belirtti:

“Şu an açım pek iyi değil, acaba dizlerinizin üzerine çöker misiniz?” dedim. O sırada aklımdan neler geçiyordu, hiçbir fikrim yok. Bir anlığına oda sessizliğe büründü. Kendi söylediğime inanamıyordum. Kime, neyi söylediğimi anlamadan kelimeler ağzımdan fırlamıştı.
Sonra yüzü kıpkırmızı olsa da güldü. Bütün oda da gülüyordu. Şakayı kaldırdığı gibi oturdu da, böylece daha iyi açıya sahip oldum.
Başkan Clinton ziyaret boyunca mükemmel bir centilmen gibi davrandı, kesinlikle onunla ilgili yanlış bir şey görmedim.

Kendi yaşadıklarını anlatacağı bir kitap yayımlamaya hazırlanan Davies, Ghislaine Maxwell’in kendisini kandırarak yanlarına almasından sonra Epstein’in kendisine defalarca tecavüz ettiğini ifade ediyor.

Uzun süre kaçtıktan sonra 2 Temmuz’da yakalanan 58 yaşındaki Ghislaine Maxwell şimdi aralarında 14 yaşındaki bir kızın da bulunduğu üç kadını istismar ettiği suçlamasıyla yargılanmayı bekliyor. Avukatları, Epstein gibi intihar etmemesi için cezaevi psikologlarının her gün haber vermeksizin müvekkillerini izlediğini belirtiyor.

Daha önce pek çok sefer Epstein’le birlikte seyahat ettiğini kabul eden Clinton, o dönemde pedofil milyarderin suçlarından haberdar olmadığını ifade etmişti.


Şu anki ABD Başkanı’nın oğlu Donald Trump Jr. Twitter’dan haberi paylaşarak "Acaba o (ya da Killary) bu haftaki Demokrat Parti Kurultayı'nda bu konuya değinecek mi? Eminim ki geçen gece gördüğümüz çöplükten çok daha ilgi çekici olur" dedi.

Bir Twitter kullanıcısı da cevaben Trump ve Epstein’in birlikte olduğu fotoğrafları atarak “Bir kere daha Twitter’ın en kendinden habersiz kişisi olduğunu kanıtladın” diye yazdı.

Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU