İnternetten tanıştığı kadından uçuk kapan adam 1 milyon 150 bin TL'lik tazminat davası açtı

Uçuk kapan kişisel antrenör “ihmalkarlık” nedeniyle dava açıyor

Tazminat davasıyla karşı karşıya olan kadın iddiaları reddetti (Champion News)

Birleşik Krallık'ta internet üzerinden tanıştığı ve “Jovanna Lovelace” olarak tanıdığı kadından uçuk kaptığını söyleyen 45 yaşındaki Martin Conway, “sarsıntıya uğradığını” iddia etti.

The Sun'ın haberine göre, Conway uçuk kaptıktan sonra hastaneye gittiğini ve geçirdiği panik ataklar nedeniyle hayatının alt üst olduğunu söyledi. 

Ayrıca Conway, durumun avukat olarak kurduğu “kariyer hayalini” yakalamasının önüne geçtiğini ve Londra’nın batısında Paddington’da bulunan evinden çıkamayacak kadar korkmasına neden olduğunu iddia etti.

Ancak avukatlar, Conway’in açtığı davanın “ciddiyetsiz” olduğunu ve Conway’in “kazanma şansı düşük olsa da problem yaratmayı amaçladığını” söyledi.

İkili Meetup.com sitesinde buluştuktan sonra geçen yıl Temmuz’da Londra’da bir araya gelmişti. 

Conway buluşmanın ardından günlerce hasta olduğunu, gribe ve ağız ülserine benzer belirtiler gösterdiğini söyledi. 

Conway buluştuğu kadının, maruz kalabileceği riskler açısından kendisini uyarması konusunda etik, ahlaki ve yasal bir sorumluluğu olduğunu öne sürdü. 

Uçuk konusunda bilgilendirilmeden önce onu öptüm.

30’lu yaşlarındaki kadın tazminat talebiyle karşı karşıya. Conway, çok daha ciddi bir hastalık kapabileceğini iddia etti. 

 

 

Ayrıca ateşin ve stresin durumu daha kötü hale getireceğinden endişe duyduğu için artık bisiklete binemeyeceğini de öne sürdü. 

Conway, buna ek olarak virüsün neden olduğu ağrının, fizyolojik açıdan üstesinden gelmesi zor etkilere yol açtığını söyledi. 

Geçmişte depresyon yaşadım ve kaptığım enfeksiyonun doğasından kaynaklanan ek psikolojik yükü yönetmek için düzenli psikolojik desteğe ihtiyacım olmasından endişe duyuyorum.

Conway, virüsü kaptıktan sonra, ilişkinin sona erdiğini belirtti. Conway’in talep ettiği 136 bin 328 sterlinlik (yaklaşık 1 milyon 150 bin TL) tazminatın içinde 79 yaşına kadar iki haftada bir alacağı terapi seanslarının ücreti de yer alıyor. 

Öte yandan Lovelace, Conway’in iddialarının çoğunu reddediyor. 

 

The Sun

DAHA FAZLA HABER OKU