Netflix'in hit dizisinde ayrılık rüzgarı

Romantik komedinin yıldızı 5. sezonda oynamayabilir

Emily in Paris'in ilk sezonu 2020'de yayımlanmış ve uzun süre Netflix'in en çok izlenen yapımlarından biri olmuştu (Netflix)

Lucas Bravo'nun Emily in Paris'teki geleceğiyle ilgili bazı tereddütleri var.

Netflix'in popüler dizisinde şef Gabriel'i canlandıran aktör, karakterin restoranının vegan olmasını önerse de fikir reddedilmiş. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu hamlenin ardından Bravo, romantik komediye dönüp dönmemesi konusunda kararsız.

36 yaşındaki oyuncu, Fransa merkezli köklü gazete Le Figaro'ya verdiği yakın tarihli röportajda Emmy adayı dizinin, adının duyulmasını sağladığını ancak bir aktör olarak kendisini "kamçılamadığını" söyledi.

Fransız aktör, "Emily in Paris, kartopu etkisi yaratarak bazı insanlarla tanışmamı ve kalıcı bir şeyler kurmaya çalışmamı sağladı" dedi.

Dizide Lily Collins'in canlandırdığı Emily'yle bir dargın bir barışık ilişki yaşayan Gabriel'i oynayan aktör, romantik komedinin "iyi bir eğlence" ve "bir kaçış" sunduğunu söylese de derinlikten yoksun olduğunu itiraf etti.

"Hiç özgürlüğüm yok"

Bravo, "Söylediklerim hakkında biraz farkındalık yaratma ihtiyacı hissediyorum" diyerek bir aktör olarak neyi başarmayı umduğunu açıkladı. 

Netflix, dizinin 5. sezonuna onay verse de Gabriel karakterinin hikayenin bir parçası olup olmayacağı henüz belli değil.

4. sezonun sonunda Emily, Roma'ya taşınmıştı. Bu da Bravo'nun diziden sorunsuz bir şekilde ayrılmasını kolaylaştırabilir. 

Bravo, "Bu, senaryoya bağlı olacak" diyerek belirsizliği vurguladı.

Gerçekten hiç özgürlüğüm yok ve insanlar bana başka bir yerde farklı projeler vermeye başladıkça, bunun tadına varıyorum.

Sözlerine "Hayat kısa" diyerek devam eden aktör ekledi: 

Bu dizinin çekimleri 5 ay sürüyor. Beni kamçılamayan bir şey anlatmak için diğer projeleri feda etmek ister miyim?


Independent Türkçe, Le Figaro, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU