Tarih yazan Netflix dizisi ikinci sezonuyla geliyor

Yıldız isimler rol alacak

Eleştirmenler Beef için "Netflix'in Squid Game'den bu yana en iyi dizisi" yorumunu yapmıştı (Netflix)

Lee Sung Jin'in yaratıcılığını ve dizi sorumlusu görevini üstlendiği, eleştirmenlerin hayran kaldığı antoloji dizisi Beef, ikinci sezon onayını aldı.

Netflix'te izleyiciyle buluşan dizinin ikinci sezonu, ödüllü yıldız isimleri bir araya getirecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Beef'in ikinci sezonunda Dune: Çöl Gezegeni (Dune) ve Ex Machina gibi bilimkurguların yıldızı Oscar Isaac'in yanı sıra Maestro, Yetenekli Genç Kadın (Promising Young Woman) ve Aşk Dersi'yle (An Education) Oscar'a aday gösterilen Carey Mulligan, Bir Skandalın Peşinde'yle (May December) tanınan Charles Melton ve Priscilla, İç Savaş (Civil War) ve Alien: Romulus'un genç yeteneği Cailee Spaeny rol alacak.

İkinci sezon, 30 dakikalık 8 bölümden oluşacak ve Lee yaratıcı, dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı görevlerini üstlenecek. 
 

carey
Carey Mulligan, 30'larındaki olgun bir erkeğe aşık olan 16 yaşındaki parlak öğrenci Jenny'yi canlandırdığı Aşk Dersi'yle adını duyurmuştu (BBC Films)



Jake Schreier de çok sevilen ilk sezonun yıldızları Steven Yeun ve Ali Wong'la birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapacak.

Resmi açıklamaya göre ikinci sezonun konusu şöyle:

Genç bir çift, patronları ve eşi arasında endişe verici bir kavgaya tanık olur ve bir golf kulübünün ve Koreli milyarder sahibinin elitist dünyasında iyilik ve zorlama satranç hamlelerini tetikler.

İlk sezon ise başarısız bir müteahhit ve hüsrana uğramış bir girişimcinin trafikte kavga eden iki yabancıyken, en karanlık dürtülerinin esiri olan iki düşmana dönüşmesini konu alıyordu.
 

oscar
Oscar Isaac, Coen Kardeşler imzasını taşıyan 2013 yapımı Sen Şarkılarını Söyle'de (Inside Llewyn Davis) Manhattan'ın hareketli müzik piyasasında tutunmaya çalışan genç Llewyn Davis rolündeydi (StudioCanal)​​​​​​​

 

Beef'in yıldızları komedyen Ali Wong ve The Walking Dead'le tanınan Steven Yeun, kazandıkları ödüllerle Altın Küre tarihine geçmişti. İkili, kendi kategorilerinde ödül kazanan ilk Asya kökenli oyuncular olmuştu.

Yapımcılığını A24'ün üstlendiği kara komedi, 6 Nisan 2023'te dijital yayın platformunda gösterime girmişti.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Variety, Tudum

DAHA FAZLA HABER OKU