Bütçesini 10'a katlayan kült filmin 5 yıl sonra devamı geliyor

Avustralyalı yıldızı üne kavuşturmuştu

Saklambaç'ın 26 gün süren çekimlerinin büyük bölümü, Kanada'nın Ontario eyaletine bağlı Oshawa'daki Parkwood malikanesinde gerçekleşmişti (Fox Searchlight Pictures)

Bağımsız yapım şirketi Radio Silence müjdeyi verdi: Saklambaç 2 (Ready or Not 2) çekiliyor.

Şirket, ilk filmin hayranlarını sevindiren haberi, 2019 yapımı kült korku komedinin bir gösterimi sırasında duyurdu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmin çekim ve vizyon tarihiyse daha sonra açıklanacak.

Senaryosunu Guy Busick ve R. Christopher Murphy'nin kaleme aldığı Saklambaç, filmin Avustralyalı başrol oyuncusu Samara Weaving'i tüm dünyada üne kavuşturmuştu. 

32 yaşındaki Weaving, kısa sürede sinemaseverler arasında "çığlık kraliçesi" olarak anılmasını sağlayan pek çok korku filminde rol aldı.

Aktris kısa süre önce ComicBook.com'a yaptığı açıklamada, "Ben varım. Sanırım hepimiz varız, bilmiyorum. Bence hepimiz varız" demişti.

7 filmi yapım aşamasında

Çığlık 6 (Scream 6), Babil (Babylon), Bebek Bakıcısı (The Babysitter), İkili Oyun (Last Moment of Clarity) ve Azrail'de (Azrael) oynayan Weaving'in yapım aşamasında da 7 filmi var.

2019 yapımı ilk film, zengin bir adamla evlenen Grace adlı genç bir kadının kabusa dönen düğün gecesini anlatıyordu. Başroldeki Weaving'e Adam Brody, Henry Czerny ve Andie MacDowell eşlik etmişti.

Yönetmen koltuğunda Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'in oturduğu Saklambaç, 6 milyon dolarlık yapım maliyetiyle ABD'de 28,7 milyon dolar, dünya çapındaysa 57,6 milyon dolar hasılat elde etmişti.


Independent Türkçe, Deadline, Hollywood Reporter

DAHA FAZLA HABER OKU