Ünlü oyuncu 27 yıllık meşhur korku serisine geri dönecek mi?

Eşi, serideki rolünü yeniden canlandırmaya hazırlanıyor

Çığlık'ın (Scream) senaristi Kevin Williamson tarafından kaleme alınan film, gösterime girdiği 1997'de haftalarca gişe listesinin zirvesinden inmemişti (Columbia Pictures)

Sarah Michelle Gellar, meşhur korku serisinin son halkasında rol alıp almayacağına dair kafa karışıklığına son noktayı koydu.

Slasher (kurbanların keskin aletlerle öldürüldüğü korku filmi) serisi Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum'un (I Know What You Did Last Summer) devamı çekilirken pek çok hayran, Gellar'ın güzellik kraliçesi Helen Shivers rolünü yeniden canlandırıp canlandırmayacağını merak ediyordu.

"Ben öldüm"

Gellar, People'a verdiği son röportajda 1997 yapımı filmde canlandırdığı karakterin akıbeti hakkında konuşarak "Ben öldüm" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Buna karşılık Gellar'ın ilk filmde birlikte rol aldığı eşi Freddie Prinze Jr., serideki rolünü yeniden canlandıracak. 

Bir döneme damga vuran meşhur dizi Buffy the Vampire Slayer'ın yıldızı Gellar, yeni projede "gayriresmi" bir sıfatla yer alacağını söyledi. 47 yaşındaki aktris, daha fazla detay vermedi.

Leah McKendrick'in taslağından Sam Lansky ve Kaytin Robinson tarafından yazılan korku filmi serisinin son halkasını Jennifer Kaytin Robinson yönetiyor. 

Robinson daha önce, Camila Mendes ve Maya Hawke'un başrollerde yer aldığı İntikam Kankam'ı (Do Revenge) çekmişti.

Neal Moritz'in yapımcılığını üstlendiği filmin 18 Temmuz 2025'te vizyona girmesi planlanıyor.

1973 tarihli aynı adlı romandan uyarlandı

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum, gece otomobille bir adama çarparak ölümüne neden olan 4 öğrencinin allak bullak olan hayatını anlatıyordu. 

Freddie Prinze Jr. ve Sarah Michelle Gellar'ın yanı sıra Jennifer Love Hewitt, Ryan Phillippe, Johnny Galecki ve Bridgette Wilson'ın rol aldığı Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum 1997'de gösterime girmişti. 

Yönetmen koltuğunda Jim Gillespie'nin oturduğu filmin senaryosunu Kevin Williamson kaleme almıştı. 

Korku filmi, Lois Duncan'ın 1973 tarihli aynı adlı romanına dayanıyor.

Kült bir klasik haline gelen film, dünya çapında 125 milyon doların üzerinde hasılat elde etmiş ve ardından Geçen Yaz Ne Yaptığını Hâlâ Biliyorum (I Still Know What You Did Last Summer) adlı bir de devam filmi çekilmişti. Serinin üçüncü halkası Geçen Yaz Ne Yaptığını Daima Bileceğim (I'll Always Know What You Did Last Summer) ise 2006'da vizyona girmişti.


Independent Türkçe, Deadline, People, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU