Yıldız oyuncudan itiraf: "Onun hakkında yüzde 100 önyargılıydım"

Johnson eski rol arkadaşı hakkında "O çok hoş ve kibardı, tamamen yabancı olmama rağmen çok cana yakındı" dedi

(AP)

Dakota Johnson, birlikte çalışmadan önce neden Justin Timberlake hakkında "yüzde 100 önyargılı" olduğunu açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

34 yaşındaki oyuncu, Vanity Fair'in 26 Eylül'de yayımlanan röportaj videosunda, 2010 yapımı Sosyal Ağ'da (The Social Network) şarkıcıyla birlikte rol almak hakkındaki hislerini paylaştı. Filmde canlandırdığı karakterin, Timberlake'in karakterinin yanında uyandığı bir sahneyi izledikten sonra Johnson'a, çekimler başlamadan önce rol arkadaşıyla ilgili "önyargılı görüşleri" olup olmadığı soruldu.

Johnson "Daha 19 yaşındaydım ve Justin Timberlake'in üzerine çıkıp saçımı suratına savuruyordum" diye açıkladı.

Yüzde 100 önyargım vardı. Ancak o çok hoş ve kibardı, tamamen yabancı olmama rağmen çok cana yakındı.

Johnson, filmdeki sahneleri çok net bir şekilde hatırladığını söyledi.

Grinin Elli Tonu'nun (Fifty Shades of Grey) yıldızı, Timberlake'le olan sahnesini izlerken "Sanırım Sosyal Ağ ve David Fincher olduğundan, çok fazla tekrarladığımızdan, içinde gibiyim. Hepsini biliyorum, tüm replikleri biliyorum. Hâlâ aklımda" diye açıkladı.

O kadar çok tekrarladık ki bunu hatırladığımda şu an yaşanıyormuş gibi hissediyorum. Belki de travmatize oldum.

Johnson, röportaj sırasında annesi Melanie Griffith'in eski ABD Başkanı Barack Obama'ya kendisinin kısa bir şort giydiği sahneyi nasıl anlattığına dair çok komik bir hikaye de paylaştı.  

Oyuncu "Annemleydim ve Barack Obama'yla tanışıyorduk. Çok önemli bir andı" diye ekledi.

Obama onunla konuşuyordu ve annem 'Ah, Bay Başkan, bu benim kızım. Yeni bir film çekti. O da bir oyuncu. Sosyal Ağ'da oynadı ve iç çamaşırıyla görünüyordu' dedi ve ben mahvoldum.

Sosyal Ağ'ın yanı sıra ikili daha yakın zamanda, Johnson, ocak ayında NSYNC'in liderinin müzikal konuk olduğu bir Saturday Night Live bölümünü sunduğunda bir kez daha birlikte çalışma fırsatı yakalamıştı. Madame Web'in yıldızı, açılış monoloğu sırasında şarkıcıya selam yollamıştı.
 


Johnson "Bugün Justin Timberlake'le benim için bir yeniden buluşma gibi. Biz aslında Sosyal Ağ isimli filmde birlikte rol almıştık" dedikten sonra Timberlake sahnede yanına gelerek espri yapmıştı:

O günleri hatırlıyorum Dakota.

Johnson, şarkıcıya niye sahneye çıktığını sorunca Timberlake, esprili bir şekilde Johnson'ın ismini okuduğunu duyunca bunun ona katılması için bir "çağrı" olduğunu varsaydığını söyledi. Johnson, Timberlake'ın müzikal konuk olduğunu açıkladıktan sonra şarkıcı, sunuculuğu Johnson'dan devralmakla ilgili şaka yapmıştı.

Timberlake "Skeçlerde yer almamı istersen, ben daha önce sunuculuk yaptım" dedikten sonra seyirciye "5 defa" diye ağzını oynatmıştı. Johnson gözlerini devirerek gülümsemiş ve şöyle yanıt vermişti:

Yani, evet, bu 10 yıl önceydi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım 

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU