P. Diddy'nin kadınları kapana kıstırmaya dair şakası yeniden gündem oldu

Rapçi, "Onları orada tutmalısınız" diyor

(AP)

Sean "Diddy" Combs, 2002'de Conan O'Brien'a verdiği ve yeniden ortaya çıkan röportajında partilerde kadınları kilitlemekle ilgili espri yaparken görülüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

54 yaşındaki gözden düşmüş rapçinin, seks kaçakçılığı ve haraç suçlamalarıyla yargılanmayı beklerken halen hapishanede 'intihar gözetiminde' olduğu aktarıldı.

Combs, Brooklyn'deki kötü şöhretli Metropolitan Gözaltı Merkezi'nden kurtulmak için 50 milyon dolarlık bir kefalet teklifi önermek üzere 18 Eylül Çarşamba günü mahkemeye çıktı. Avukatları rapçinin tehlikeli olmadığını ve kaçma riskinin bulunmadığını savundu ancak hakimi ikna edemedi.

Late Night with Conan O’Brien'daki yeniden ortaya çıkan videoda Diddy, "harika bir partiye" nasıl ev sahipliği yapılacağına dair ipuçları veriyor ve kadınların gitmesini önlemek için "kapılarda kilit" olmasını öneriyor.

Yapmanız gereken şey bu. Kadınlar. Elbette güzel kadınlar. Elbette kadınlar için güzel erkekler.

Daha sonra Combs, iyi partilerde her zaman "alkol" ve "biraz su" olması gerektiğini çünkü "birçok kadının partilerde su içtiğini" anlatıyor.

İhtiyaç duydukları şeylere sahip değilseniz, giderler. Onları orada tutmalısınız... Kapılarda kilit olmalı.

Diddy
Sean Combs, 2002'de Late Night with Conan O'Brien programında (NBC)​​​​​​


Bu yorum üzerine O'Brien durakladıktan sonra şunları söylüyor:

Tamam, bu kulağa biraz tehlikeli geliyor.

Combs cevap veriyor:

Bu biraz fanteziyle ilgili... Çok fazla sıcak olması lazım. Klima yok. Sıcak alkolü etkiler ve bilirsiniz, herkes biraz daha rahat ve gevşek olur ve güzelce biraz terler.

Geçen yıl en az 9 davasında tecavüz ve cinsel istismarla suçlanan rapçiye, bu hafta haraç toplama, seks ticareti yapma ve fuhuşa aracılık etme suçları isnat edildi.
 

Gözaltı Merkezi
Combs'un tutulduğu Metropolitan Gözaltı Merkezi (AP)​​​​​


14 sayfalık iddianamede savcılar Combs'un kadınları, bazen günler süren ve genellikle erkek seks işçilerinin de dahil olduğu, "Freak Offs" adını verdiği "büyük ölçüde kendisi tarafından yönetilen" ve kaydedilen cinsel aktivite performanslarına katılmaya zorladığını ve uyuşturucu verdiğini iddia ediyor.

Combs'un avukatı Marc Agnifilo, müvekkilinin "saklayacak hiçbir şeyi olmayan masum bir adam" olduğunu öne sürerek kabahat suçlamalarını reddetti.

Combs bir savaşçı ve bu konuda sonuna kadar mücadele edecek.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU