Netflix'in beklenen McMahon belgeselinin ayrıntıları belli oldu

Hayranlar, belgeselin McMahon'un isminin karıştığı bazı suçları görmezden geleceğine dair endişelerini dile getirmişti

(Netflix)

Netflix izleyicilerinin merakla beklediği, WWE'nin eski sahibi Vince McMahon hakkında 25 Eylül'de yayımlanacak belgeselde neler görebileceklerine dair ayrıntılar ortaya çıktı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Post Wrestling'den gelen bir haber, Mr. McMahon belgeseliyle cinsel istismar ve insan kaçakçılığı iddialarının ne derece ele alındığına daha fazla ışık tuttu.

Dizinin fragmanı 5 Eylül'de yayımlanmış ve hayranlar arasında eski WWE çalışanı Janel Grant tarafından açılan bir davada ortaya atılan iddiaların birçoğunun geçiştirileceğine dair bazı endişelere yol açmıştı.

McMahon, CEO olarak görev yaptığı süre boyunca Grant'i cinsel olarak sömürdüğü ve başka erkeklere pazarladığı iddiaları nedeniyle ocak ayında, 1982'den beri yönettiği şirketten istifa etmişti.

Söz konusu haber, 6 bölümden ilkinde McMahon hakkındaki iddialardan kısaca bahsedildiğini, Wall Street Journal muhabirleri Joe Palazzolo ve Ted Mann'ın ocak ayında ortaya çıkardığı hikayeler hakkında konuştuğunu ortaya koyuyor.

Grant davasının, Wall Street Journal'dan Khadeeja Safdar, deneyimli güreş gazetecisi Dave Meltzer ve mevcut WWE kreatif yöneticisi Bruce Pritchard gibi isimlerle röportajların yapıldığı son bölüme kadar geri dönmediği bildiriliyor. Post Wrestling'in haberine göre Grant'in kendisi belgeselde yer almıyor ancak Netflix temsilcileriyle temasa geçmiş.

Belgeselin geri kalanının McMahon'ın WWE'deki saltanatının ve 1990'lardaki steroid ve "ring çocuğu" skandalı da dahil onunla ilgili birçok tartışmanın sıkıntı ve güçlüklerinin doğrusal bir hikayesini anlattığı söyleniyor.

79 yaşındaki McMahon fragmanı şu sözlerle açıyor:

Kim olduğumu merak ediyorlar. Kötü adam olarak tanınıyorum. Ama kimse beni gerçekten tanımıyor.

Vince McMahon, Netflix'in Mr. McMahon belgeselinde (Netflix)

McMahon, 200 saatten fazla görüntü elde edilen bu çalışma için röportaj yapılan çok sayıda isimden biri.

Fragmanda yer alan güreş dünyasının diğer ünlü yüzleri arasında Hulk Hogan, Dwayne Johnson, John Cena, "Stone Cold" Steve Austin, Paul "Triple H" Levesque ve Bret "The Hitman" Hart yer alıyor.

Tiger King'in yönetmeni Chris Smith ve 30 for 30'nin yapımcısı Bill Simmons'ın imzasını taşıyan dizi, McMahon'a karşı dava açılmadan önce 2020'de WWE tarafından duyurulmuştu ancak şirketin dizinin yapımında herhangi bir payı olmadığı bildirildi.

Smith daha önce yaptığı bir açıklamada şunları söylemişti:

Mr. McMahon'ın arkasındaki amaç perdeyi aralamak ve dünyaya sunduğu kişiliğin altında gizlenen gerçek Vince McMahon'ı ortaya çıkarmaktı. 4 yıl süren prodüksiyon boyunca, hikaye gerçekten şoke edici şekillerde gelişti ve bazı son derece üzücü iddialarla sonuçlandı. Nihai ürün, McMahon'ın ve ardında bıraktığı karmaşık mirasın zengin ve incelikli bir portresini sunduğuna inandığımız açıklayıcı bir belgesel.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal
 

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU