Ödüllü cinayet dizisi onayı aldı: 5. sezon da gelecek

Selena Gomez'in dizisini hem eleştirmenler hem de izleyiciler çok seviyor

Only Murders in the Building, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 97 gibi kusursuza yakın bir puana sahip (Hulu)

Görünüşe göre Arconia'da bir cinayet daha işlenecek... Selena Gomez'in sevilen dizisi Only Murders in the Building, 5. sezon onayını aldı.

27 Ağustos'ta prömiyerini yapan 4. sezon, 29 Ekim'de final yapacak. Emmy ödüllü dizinin 5. sezonu da öncekiler gibi 10 bölümden oluşacak.

Only Murders in the Building, New York'ta Arconia adlı apartmanın üç sakininin, binada meydana gelen gizemli bir cinayeti çözmek için gerçek suç podcast'i başlatmasını merkeze alıyor. 

Cinayet komedisinde Steve Martin, Charles Hayden-Savage rolünde izleyicilerin karşısına çıkarken Selena Gomez, Mabel Mora'yı ve Martin Short da Oliver Putnam'ı canlandırıyor.

4. sezona yıldız yağmuru

4. sezonda dizinin oyuncu kadrosunda yine birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Meryl Streep'in canlandırdığı ve üçüncü sezonda tanıtılan Loretta Durkin karakteri, 4. sezonda da geri dönüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Üç Oscar ödüllü Streep'e Eugene Levy, Zach Galifianakis, Eva Longoria, Richard Kind, Melissa McCarthy, Kumail Nanjiani ve Molly Shannon eşlik ediyor.

Yeni sezonda Charles, Mabel ve Oliver, bir film stüdyosunun podcast'lerini filme dönüştürmek istemesi üzerine Los Angeles'a fırtınalı bir yolculuk yapıyor. Üçlü, bir yandan da Charles'ın eski dostu ve dublörü Sazz Pataki'nin cinayetini çözmeye çalışıyor.

Steve Martin, Only Murders in the Building'i John Hoffman'la birlikte yarattı. Her ikisi de Short, Gomez, Dan Fogelman ve Jess Rosenthal'la birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. 

21 Emmy adaylığı kazandı

Dizi gösterime girdiği günden bu yana hem eleştirmenler hem de izleyiciler arasında popüler oldu. 

Son olarak üçüncü sezon, toplam 21 Emmy adaylığı elde etti. 

Only Murders in the Building, Türkiye'de Disney+'tan izlenebiliyor.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU