Superman'in yönetmeni James Gunn'dan yeni oyuncu duyurusu

Yönetmen, 2025'de vizyona girecek filmin mevcut oyuncu kadrosuna bir bakış daha sundu

David Corenswet, yeni filmde Superman rolünde (James Gunn/Threads)

Superman'in yönetmeni James Gunn, Skyler Gisondo'nun klasik DC karakteri Jimmy Olsen rolünde gösteren sürpriz bir ilk bakış paylaştı.

Licorice Pizza, Curb Your Enthusiasm ve Santa Clarita Diet'taki rolleriyle tanınan Gisondo, 2025'te vizyona girecek Superman'de Superman'in arkadaşı Olsen'ı canlandıracak.

Gunn, çizgi roman karakterinin DC evrenine girişinin 83. yılını kutlamak üzere sosyal medyada bir mesaj paylaştı.

"Superman'in dostu Jimmy Olsen'ın 1941'de bu günde ilk çıkışını yapmasının (daha önce Action Comics 6'da "ofis elemanı" olarak görünmesine rağmen) yıldönümü kutlu olsun" diye yazan Gunn, daha sonra gelecek filmden bahsetti.

11 Temmuz 2025'te #Superman'de @SkylerGisondo'nun canlandırmasını görmeniz için sabırsızlanıyorum.

Fotoğrafta Gisondo kahverengi bir polo tişört ve ona uygun bir ceket giymiş, yumruğunu havaya kaldırmış ve kameraya gülümsüyor.

Hayranlar hemen oyuncu seçimini "mükemmel" diye övdü ve Instagram'da yorum yapanlardan biri şunları yazdı:

Ahhh Skyler, Jimmy olarak çok iyi görünüyor.

Bir diğeriyse şöyle yazdı:

Jimmy en sevimli DC karakterlerinden biri ve açıkçası Superman'in dünyasında hayati bir yere sahip. Superman'in inandığı her şeyi temsil ediyor ve Skyler şimdiden mükemmel görünüyor.


Bir başka hayransa "Her zamanki gibi oyuncu seçiminiz kusursuz" dedi.

Olsen, Clark Kent namıdiğer Superman'in yanında çalışan genç bir foto muhabiri ve birlikte çalıştıkça dostlukları gelişiyor.

Galaksinin Koruyucuları'nın (Guardians of the Galaxy) yönetmeni Gunn, farklı oyuncuların karakterlerindeyken çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak filmle ilgili heyecanı artırıyor. Mayısta, David Corenswet'in Çelik Adam karakterinde, kirli bir Süpermen kıyafeti giymiş ve kırmızı çizmelerini çekerken bir anlık görüntüsünü paylaşmıştı.

Hayranlar, ikonik kırmızı külotun yer aldığı klasik Superman kostümünün geri dönüşüne sevinmişti. Karakter, 2011'de kostümün yeniden tasarlanmasının ardından 2010'ların büyük bir bölümünde külotsuz kalmış ve Superman'e külot yerine kırmızı süslü Superman kemeri giydirilmişti.

Rachel Brosnahan, Superman'in aşık olduğu Lois Lane karakterini canlandıracak. Brosnahan en çok popüler Amazon Prime Video dönem komedisi dizisi The Marvelous Mrs. Maisel'daki başrolüyle tanınıyor.

Gunn ilk olarak, yeniden başlattığı DC evreninin Superman: Legacy adlı bir Superman filmiyle başlayacağını duyurmuştu. Şubatta bu ad sadece Superman olarak kısaltılmıştı.

Filmin oyuncu kadrosunda Hawkgirl rolünde Isabela Merced, Mister Terrific rolünde Edi Gathegi, Metamorpho rolünde Anthony Carrigan, Guy Gardner rolünde Nathan Fillion ve The Engineer rolünde Gabriela de Faría yer alıyor.

Yardımcı oyuncular arasında Eve Teschmacher rolünde Sara Sampaio, Perry White rolünde Wendell Pierce, Baba Kent rolünde Pruitt Taylor Vince, Anne Kent rolünde Neva Howell, Ron Troupe rolünde Christopher MacDonald ve Lex Luthor rolünde Nicholas Hoult var.

House of the Dragon'ın yıldızı Milly Alcock'un kendi filmi Supergirl: Woman of Tomorrow'da uçmadan önce Supergirl olarak bir kameo yapması bekleniyor.

Superman, 11 Temmuz 2025'te sinemalarda olacak.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU