Netflix'e film çeken Oscarlı yönetmen, otel odasında hayaletler olduğunu söylüyor

Yönetmen, Netflix için Frankenstein'ı çekmek üzere İskoçya'da

(AP)

Frankenstein'ın çekimleri için İskoçya'da bulunan Guillermo del Toro, Aberdeen'deki bir otelin "en perili odasında" kaldığını söyledi ve geceleri kendisini uyutmayan "öfkeli ve bölgesini koruyan" hayaletleri sosyal medyada belgeledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oscar ödüllü sinemacı X'te, odada kalan yapımcılardan birinin "tuhaf elektriksel ve fiziksel olaylardan" sonra otelden ayrılmasının ardından odada kalmayı seçtiğini yazdı.

Del Toro, 20 Ağustos'ta "Aberdeen'deyken 1800'lerden kalma eski bir otelde konaklıyorum. Bu sabah yapımcılarımızdan birinin çıktığı En Perili odasındayım. Tuhaf elektriksel ve fiziksel olaylar onu korkutmuş ve en kısa sürede oradan ayrılmak istemiş. Takipte kalın, eğer bir şey olursa bildireceğim" diye yazdı.
 


Ürkütücü her şeye olan sevgisiyle tanınan yönetmen, mümkün olduğunca bu tür deneyimleri aramaya çalıştığını söyledi.

Her zaman 'en perili odalarda' kalırım ama sadece bir kez doğaüstü bir şey yaşadım, geri kalan zamanda: Hiçbir şey. Büyük umutlarım var.

Meksikalı sinemacı dün bir güncelleme yayımlayarak odada uyumamaya karar verdiğini çünkü "bunaltıcı" ortamın dinlenmesine izin vermediğini söyledi.

Sadece şunu söyleyebilirim: Henüz bir şey olmadı ama odadaki ortam bunaltıcı ve orada daha fazla zaman geçirmeyeceğim.

Bu bir iddia olabilir ama bu noktada odayı tutuyorum fakat başka bir odada uyuyorum (iyi bir çekim günü geçirmek için 6 saat uykuya ihtiyacım var) günün erken ve geç saatlerinde orada duruyorum ama o odada benimle birlikte bir şey var.

Bir başka güncellemede del Toro, çekimler bittikten sonra odaya girdiğini ve "atmosferden daha fazlasını" hissettiğini bildirdi.

"Orada öfkeli ve bölgesini koruyan bir şey var. Bir parça hiddet" diye yazdı.
 

İskoçya'da 6.28. Çekim günü bitti. Şimdi odaya geçiyorum, akşam yemeği 8.00'de. Bir şey olursa paylaşacağım. Oda atmosferden fazlasına sahip, orada öfkeli ve bölgesini koruyan bir şey var. Bir parça hiddet. Oda #4

Suyun Sesi'nin (Shape of Water) yönetmeni ayrıca odadaki aynaya bakarken ve telefonundan EVP (elektronik ses fenomeni) dinlemeye çalışırken çekilmiş fotoğraflarını da paylaştı.

Oda #4'te aynada
 

Iphone'umdaki EVP'yi deniyorum


Del Toro, Aberdeen'de Mary Shelley'nin Frankenstein'ının bir uyarlaması olan yeni Netflix filminin çekimlerini sürdürüyor. Filmde bilim insanı rolünde Oscar Isaac, canavar rolünde Jacob Elordi ve Mia Goth, Christoph Waltz'la Felix Kammerer rol alıyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU