Ünlü yönetmenden yeni dizi: Gizemli tehditle karşı karşıya

"Hepimizin içindeki karanlığı keşfediyor"

Teacup, 31 Ekim'deki Cadılar Bayramı'na kadar haftada iki bölüm halinde yayına girecek (Peacock)

Yvonne Strahovski ve Scott Speedman, James Wan'ın yeni korku dizisi Teacup'ın çarşamba günü yayımlanan ilk tanıtımında, Georgia kırsalında gizemli bir tehditle karşı karşıya kalıyor.

Dizide Maggie karakterini canlandıran Strahovski ve James rolündeki Speedman, Chaske Spencer'la birlikte kendilerini görünmeyen ve açıklanamayan bir düşmandan kurtarmak için farklılıklarını bir kenara bırakmak zorunda kalan bir grubun parçası oluyor.
 


Teacup, yarım saatlik ilk iki bölümüyle 10 Ekim'de prömiyerini yapacak. 

Dizi yapımcıları, spoiler vermemek ve Teacup'ın hikayesini gizli tutmak için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor. Ancak Testere (Saw), Ruhlar Bölgesi (Insidious) ve Korku Seansı'yla (The Conjuring) tanınan yapımcı Wan, "Teacup kolay etiketlere meydan okuyor" dediği dizi hakkında şunları söylüyor:

Büyüleyici bir bulmaca gibi ortaya çıkan katmanlarıyla korku, gizem ve dramanın türler arası bir karışımı. Ürperti ve heyecanın ötesine geçerek insanlığa bir ayna tutuyor ve hepimizin içindeki karanlığı keşfediyor. Umarız siz de bu çılgın yolculuktan bizim onu yaratmaktan keyif aldığımız kadar keyif alırsınız!

Wan, yazar Robert McCammon'ın New York Times çok satanlar listesine giren kitabından uyarlanan dizinin yer yer düşündürücü olduğunu söylerken aynı zamanda korkutucu anlarının yer aldığını da ekledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin prömiyer tarihi, geçen ay San Diego Comic-Con'da düzenlenen panelde açıklanmıştı.

Yönetici yapımcılar James Wan ve Ian McCulloch'un yanı sıra dizinin başrol oyuncuları Strahovski ve Speedman da panele katılmıştı.

Panel sırasında McCulloch, dizinin belirli karakterlere daha fazla odaklanmasını sağlamak için geniş kapsamlı romanı sadeleştirdiklerini açıkladı.

Daha önce Michael C. Hall'un meşhur seri katil dizisi Dexter ve Damızlık Kızın Öyküsü'nde (The Handmaid's Tale) de rol alan başrol oyuncusu Yvonne Strahovski, Teacup'taki bazı sahnelerin kendisini zorladığını itiraf etmişti:

Gerçekten midemi bulandırdı.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU