Trump, Kate'in üstsüz güneşlenmesi üzerine konuşunca Prens William küplere binmiş

Donald Trump, prensesin "tek suçlu olduğunu" söylemişti

(Reuters)

Yeni bir biyografi, Prens William'ın Kate'in üstsüz fotoğrafı çekildiğinde "tek suçlunun Kate olduğunu" iddia ettiği için Donald Trump'a "çok sinirlendiğini" ortaya çıkardı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yeni evli çift 2011'de Fransa'nın Provence bölgesinde tatil yaparken yaşanan olayda bir paparazzi, şatolarının balkonunda üstsüz güneşlenen prensesin uzaktan fotoğraflarını çekmişti.

Kraliyet biyografi yazarı Rob Jobson, bunun çiftin basınla ilk büyük tartışması olduğunu ve temsilcilerinin fotoğrafların yayımlanmasını önlemek için harekete geçmek zorunda kaldığını yazdı.

Sonunda çiftin mahremiyetinin ihlal edildiğine karar verilmiş ve olaya karışanlar para cezasına çarptırılmış olsa da bu durum fotoğrafların yaygın bir şekilde dolaşıma girmesini ve içeriklerine ilişkin yorumların yapılmasını engellememişti.

Jobson sözlerine şöyle devam etti:

Donald Trump, 'Kate Middleton harika biri ama çıplak güneşlenmemeli, tek suçlu kendisi.  Çıplak güneşlenirse kim Kate'in fotoğrafını çekip çok para kazanmaz ki? Hadi ama Kate!' diye tweet attığında William'ın çok sinirlendiği bildiriliyor.

Biyografi yazarı, Closer dergisinin Fransa baskısının 100 bin euro tazminat cezasına çarptırılmasına yol açan olayla ilgili, "Tüm bu olay düşesin kendisini 'kirlenmiş' hissetmesine neden oldu" diye açıkladı.

Ancak bu, tahtın varisinin eşi hakkında yapılan yorumlara öfkelendiği iddia edilen olaylardan yalnızca biri.
 


Kate, Prens Louis'ye hamileyken düğünüyle ilgili bir ayrıntıyı unuttuğu için Meghan, Kate'in "hamilelik unutkanlığını" suçlamış. Meghan, Kate'in buna üzülmesine şaşırmış ve William, Meghan'a "kaba" demiş.

Jobson şunları yazdı:

Harry'nin Yedek adlı anı kitabına göre Catherine, Meghan'ın 'hamilelik unutkanlığı' yorumuyla yüzleşti ve 'Hormonlarım hakkında konuştun. Hormonlarım hakkında konuşabileceğin kadar yakın değiliz' demiş.

Harry'ye göre Meghan şaşırmış ve kız arkadaşlarıyla konuşma şeklinin bu olduğunu söylemiş.

William ve Kate
Kate, Prens William'la evlendikten kısa süre sonra rızası olmadan üstsüz halde fotoğraflanmıştı (AP)

 

William araya girdi ve görünüşe göre Meghan'ı işaret edip ona 'kaba' dedi. Meghan ona karşı çıktı ve 'Parmağını yüzümden çek' dedi.

Araları bozulmasa bile kesinlikle açılmıştı.

İki çift arasındaki ilişki, Harry ve Meghan'ın 2020'de kraliyet ailesi görevlerini bırakmalarından bu yana bozulmaya devam etti.

Prens Harry'nin bomba etkisi yaratan 2023 tarihli anı kitabı Yedek ve Sussexlerin her şeyi ortaya döktüğü birkaç röportaj ilişkileri daha da gerdi.
 

Britanya Kraliyet Ailesi
Jobson yeni biyografisinde "Harika Dörtlü" denen grubun hiç var olmadığını iddia ediyor (AP)


Çiftin, açıklanmayan bir kanser türü için tedavi görmeye devam eden Galler Prensesi'ne ulaştığı bildirilirken, hayatını kaybetmiş Kraliçe'nin Eylül 2022'deki ölümünden bu yana birlikte kamuoyunda fotoğraflanmadılar.

The Independent yorum için Kensington Sarayı'na ulaştı ancak yanıt alamadı. 



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU