Meghan, Will ve Kate'in evini görünce Prens Harry'nin daha fazlasını hak ettiğini düşünmüş

İddialar, kraliyet ailesi yazarı Rob Jobson'ın yeni Galler Prensi biyografisinde ileri sürüldü

Meghan, Will ve Kate'in evini gördükten sonra Harry'nin daha fazlasını hak ettiğini düşündü (Reuters) 

Bir kraliyet ailesi biyografisi yazarı, Meghan Markle'ın Galler Prensi ve Prensesi'nin Kensington Sarayı arazisindeki evini gördükten sonra Prens Harry'nin "maddi anlamda daha fazlasını" hak ettiğini düşündüğünü iddia etti.

39 yaşındaki Sussex Dükü, o dönemde arazinin en küçük mülkü olan, yalnızca iki yatak odası ve bir banyosu bulunan Nottingham Cottage'da yaşıyordu.

Öte yandan Prens William ve Kate, 2011'de evlendiklerinden beri Londra'daki evleri olan havadar, 20 odalı Daire 1A'da kalıyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rob Jobson, Galler Prensi hakkında yazdığı yeni biyografisinde "Anlaşılan o ki Meghan ve Harry hâlâ Nottingham Cottage'da yaşarken bir şeyler içmek için William ve Catherine'in evine gittiklerinde, Meghan erkek kardeşler arasındaki eşitsizlik karşısında afallamıştı" diye açıkladı.

Yakın bir kaynak "Meghan'ın kıskandığını söylemiyorum fakat kendi yaşadıkları yerle kıyaslayınca Harry'nin abisinin ne kadar lüks içerisinde yaşadığını görmek onu gerçekten şaşırtmıştı" dedi.  

Belki de bu, iki çift arasındaki tüm gerginliklerin başlangıcıydı.

Biyografi, Prens William'ın Meghan Markle'a 2018'deki düğününde Prenses Diana'nın mücevherlerini takmayı yasakladığını iddia ederek veliaht ve yedeği arasındaki farkları detaylandırdı. Oysaki, o zamanki adıyla Kate Middleton'ın 7 yıl önce bunu yapmasına izin verilmişti.
 

Meghan-Harry-Netflix.jpg

Nottingham Cottage, Netflix belgeseli Harry & Meghan'da görüntülenmişti (Netflix)


Jobson "Meghan, tahtın veliahtı William'ın kraliyet sıralamasında eşinden yukarıda bulunduğunu anlıyordu fakat Harry kraliyet ailesinden bir prens olduğu için onun da maddi anlamda daha fazlasını hak ettiğini düşünüyordu" diye iddia etti.  

Eşitsizlik onu incitmişti.

Prens Harry, günümüzde 42 yaşında olan Meghan'ı ilk kez Nottingham Cottage evine götürdüğünde "utandığını" hatırlayarak düşüncelerini paylaşmıştı.

Prens 2023'teki otobiyografisi Yedek'te (Spare) "Meg'i evimde ağırlayacağım için heyecanlıydım ama utanıyordum da. Nott Cott bir saray değildi" yazmıştı.

Çift daha sonra, 2020'de kraliyet rollerinden vazgeçmelerinin ardından geçen yaz tamamen terk ettikleri, beş yatak odalı Frogmore Cottage'a taşınmıştı.

Çift için tadilatına 2 milyon sterlinin (yaklaşık 85 milyon TL) üzerinde harcanan mülkün halihazırda boş olduğu bildiriliyor.  

İki erkek kardeş ve eşlerinin arasındaki ilişki Harry ve Meghan kraliyet ailesinden çekildikten sonra tamamen bozulmuştu.

İki çiftin birbirini en son ne zaman gördüğü bilinmiyor fakat Meghan, hayatını kaybeden kraliçenin Eylül 2022'de cenazesinden beri Birleşik Krallık'ta (BK) hiçbir etkinliğe katılmadı.

Harry yakın zamanda, ITV belgeseli Tabloids on Trial'da olumsuz sansasyonel haberlerden ilham alan bir "asit veya bıçak" saldırısından korktuğu için eşini BK'ye getirmeyeceğini söylemişti.

Yeni biyografisinde bu noktaya da değinen Jobson şöyle iddia etti:

Catherine farkında olmadan basın tarafından Meghan'la rekabete sokulmuş gibi görünüyordu fakat kendisi bu tür kutuplaştırıcı tasvirleri ne davet ne de teşvik etmişti.

The Independent, Sussexlerin bir temsilcisiyle temasa geçse de henüz yanıt alamadı.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU