Dexter'ın yıldızı Michael C. Hall, kritik soruyu cevapladı

Bu nasıl olacak?

Michael C. Hall, Dexter: New Blood'da (Showtime)

Michael C. Hall, Dexter'ın yakında başlayacak devam dizisi Dexter: Resurrection'la ilgili herkesin dilinde olan soruyla karşılaştığında üstü kapalı bir yanıt verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dün duyurulan yeni dizi, 2022 yapımı Dexter: New Blood'da yaşanan olayların hemen sonrasında geçecek. Dexter: New Blood da uzun soluklu seri katil draması Dexter'ın (2006-2013) devamı niteliğindeydi.

*Buradan sonrası spoiler içerir, bizden söylemesi*

Ancak pek çok hayranın da belirttiği gibi New Blood, seri katil Dexter Morgan'ın (Hall) ölümüyle sona ermiş ve karakterinin yeni dizide nasıl geri dönebileceği belirsiz kalmıştı.

Hall, San Diego Comic-Con'da bu gizemle ilgili sorulan bir soruya "Dışarısı gerçekten çok soğuk, bunun dışında neyi söylemeye iznim olduğumu bilmiyorum" yanıtını verdi.

Dexter: Resurrection'ın 2025 yazında yayımlanacağı doğrulandı ve Hall'a göre dizi, "kaldığı yerden" devam edecek.

New Blood'ın aksine, dizi açık uçlu olacak ve Resurrection'ın birden fazla sezon devam etme olasılığı da var.

Dexter'ın son dönemde hızla artan popülaritesi hakkında Variety'ye konuşan Hall şunları söylemişti:

Bu inanılmaz bir şey. Bu dünyada, bu karakterde insanları büyüleyen bir şeyler var. [Bunun ne olduğunu] söylemek zor.

Bence bu diziyi hâlâ izleyen insanlar olduğundan, dizi insanlara pek çok farklı yönden hitap ediyor.

Ama bence belki de en önemli şey, kontrolden çıktığımızı hissettiğimiz bir dünyada, insanların dünyanın küçük bir köşesini kendine özgü bir şekilde kontrol eden bir karakterle vakit geçirmekten hoşlanması. 

Bence hepimizin mücadele ettiği gölge tarafımız var ve Dexter'ınki belli ki çoğundan biraz daha ağır. İnsanlar bu yönünün sorumluluğunu almak için elinden geleni yapan, ezber bozan ve ahlaki açıdan gri olan biriyle vakit geçirmekten keyif alıyor. Bence insanlar, bu kadar karanlıkla mücadele eden ve yaptığı şeyi yapmaya devam etse de mücadelesini belki de takdire şayan bir şekilde veren biriyle özdeşleşmeye davet edilmekten zevk alıyor.

Yeni devam dizisine ek olarak, Showtime ayrıca Dexter: Original Sin adlı bir prequel (orijinal yapımdaki olayların öncesini anlatan dizi ya da film) de hazırlıyor. Patrick Gibson'ın genç Dexter Morgan'ı ve Christian Slater'ın da babası Harry'yi canlandıracağı dizide Hall da seslendirme yapacak.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU