"Berbat" Deadpool & Wolverine planı ortaya çıktı

Reynolds, filmi en büyük sürprizleri sızdırılmadan tamamlamayı başardıklarına "çok şaşırdığını" söyledi

Ryan Reynolds, Deadpool & Wolverine'i ilk başta berbat bir sahte film kisvesi altında çekmek istediğini açıkladı.

Deadpool serisinin 26 Temmuz Cuma günü vizyona giren (Türkiye'de film 24 Temmuz Çarşamba günü vizyona girdi -çn.) üçüncü filminde 47 yaşındaki Reynolds'ın geveze anti kahramanı, Hugh Jackman'ın sakallı mutantıyla birlikte geri dönüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yakın zamanda popüler YouTube şovu Hot Ones'a katılan Reynolds ve 55 yaşındaki Jackman zararlı film sızdırmaları hakkında konuştu.

Reynolds "Bunu en büyük sürprizlerimizden bazıları internete düşmeden hatta tahmin edilmeden atlattığımıza çok şaşırdım. Ama dostum, sır tutmak zor" dedi. 

Oyuncu "Bu film için orijinal fikir Alpha Cop adında, kasıtlı bir şekilde kötü olan sahte bir film çekmekti" diye açıkladı.

Afişlerden birini bile hazırlatmıştım. Film, tek bir beyni paylaşan iki adamın birlikte en üst düzey polisi oluşturması hakkındaydı.

Reynolds filmin sloganının "İki polis, bir beyin, tamamen cesaret" olduğunu açıkladı. Plan, kendisinin ve Jackman'ın sahte film Alpha Cop'ta başrolleri paylaşırken gizlice Deadpool & Wolverine'i çekmesiydi. Ama sonra, Alpha Cop tanıtılırken filmin aslında Deadpool & Wolverine olduğu ortaya çıktığında seyirciler hayatlarının en büyük sürprizini yaşayacaktı. 

Gerçek Kahraman (Free Guy) yıldızı sahte filmden "Yani, biraz berbat olması planlanıyordu" diye bahsetti.

Amerika'da açılış hafta sonunda yaklaşık 10 kişi bu filmi izlemeye giderdi ve 5 dakika sonra Marvel logosu çıkar ve film aslında Deadpool & Wolverine çıkardı.

Reynolds, sorunu "bunu son dakikaya kadar saklamayı başardıktan sonra ortaya çıksaydı kalp kırıcı olurdu" diye açıkladı.

Sunucu Sean Evans "Yani, gerçekten Alpha Cop'u görmek isteyen kişiler için de çok talihsiz olurdu" diye şaka yaptı.
 

wolverine-deadpool.jpg
Ryan Reynolds, Deadpool & Wolverine için ilk planının filmi, berbat bir sahte film kisvesi altında çekmek olduğunu açıkladı (20th Century Studios/Marvel)


Jackman kötü bir sızdırılma örneği vermek için araya girdi ve 2009 yapımı X-Men Başlangıç: Wolverine'in (X-Men Origins: Wolverine) planlanan vizyon tarihinden bir hafta önce internete sızdırıldığı meşhur anı hatırladı.

Avustralyalı oyuncu "Hatta sanırım bu birinin sızdırma için yargılanıp hapse girdiği tek örnek" dedi.

Kaba, kaba bir (kurguydu) ve vizyona girmemizden belki bir hafta önce sızdı ve galiba birinin 'Vizyona girmemizden önce görenler 10 milyona çıktı bile' dediğini hatırlıyorum.

2011'de Gilberto Sanchez, X-Men Başlangıç: Wolverine'in neredeyse tamamlanmış "taslak kurgusunu" yasadışı bir şekilde internete yüklediğini itiraf ettikten sonra korsanlıktan hüküm giyerek federal hapishanede bir yılla cezalandırılmıştı.

Shawn Levy'nin yönettiği Deadpool & Wolverine eleştirmenlerden karışık yorumlar almıştı.

The Independent'tan Clarisse Loughrey, iki yıldızlı değerlendirmesinde filmi "sıkıcı ve sinir bozucu, şirket birleşmesi tadında" diye nitelendirirken Variety, bu bromance (iki veya daha çok erkeğin kuvvetli duygusal bağlar içeren arkadaşlığı -çn.) filmine "Fox'un X-Men filmlerine ciddiyetsiz bir veda" demişti.

Deadpool & Wolverine vizyonda.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU