Sansasyon yaratan dizi iki yıldızın arasını bozdu

Ödüllü yapım için tehlike çanları çalıyor

25 Emmy adaylığı elde eden Euphoria, bunlardan 9'unu kazanmıştı (HBO)

Ünlü oyuncu Zendaya'nın, Euphoria'nın yaratıcısı Sam Levinson'ın üçüncü sezon planlarına meydan okumaya hazır olduğu öne sürüldü.

İddiaya göre Rekabet'in (Challengers) yıldızı ve Euphoria'nın yönetici yapımcısı Zendaya, Levinson'ın Euphoria'nın uzun zamandır beklenen üçüncü sezonu yerine sansasyon yaratan tartışmalı dizisi The Idol'a odaklanmayı seçmesinden dolayı hayal kırıklığına uğradı.

"Zendaya'nın hayranları cephe aldı"

Levinson'ın, The Idol'ın prodüksiyonunda toksik bir iş ortamı yarattığı iddia edilmişti. Hollywood Reporter'da yayımlanan haberde bir kaynak bu iddiaların, hayranları tarafından Levinson'la arasına mesafe koyması istenen Zendaya'yı etkilediğini ileri sürdü.

Adı açıklanmayan kaynak, "Zendaya'nın imajı tertemiz" diyerek ekledi: 

Ve hayranları Sam'e cephe aldı.

İddiaya göre Zendaya, HBO yöneticileri Casey Bloys ve Francesca Orsi'yle toplantı yaparak, kanalın Euphoria üzerinde çalışması gereken Levinson'a, neden The Idol'la ilgilenmesi için bu kadar serbestlik tanıdığını sordu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

HBO drama şefi Orsi de 2023'te Deadline'a verdiği röportajda, Levinson'ın elden geçirdiği The Idol'ın prodüksiyonda öncelikli olduğunu söyleyerek onu desteklemiş görünüyordu.

Emmy ödüllü dizinin ilk iki sezonunda Levinson ve Zendaya'nın "arasından su sızmamasına" rağmen üçüncü sezondaki hikayeler konusunda anlaşmazlık yaşadıkları iddia ediliyor.

Üçüncü sezonun çekimlerine Ocak 2025'te başlanacak ve hikayede zaman atlaması olacağı onaylandı. 

HBO açıklamasında Zendaya, Sydney Sweeney, Jacob Elordi ve Hunter Schafer'ın da aralarında olduğu tüm ana oyuncu kadrosunun geri döneceğini duyurmuştu.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, IndieWire, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU