Açıklama birinci ağızdan geldi: İkonik karakter yeni sezonda geri dönecek mi?

Sosyal medya hesabından duyurdu

Sex and the City'nin devamı niteliğindeki And Just Like That'in üçüncü sezon onayını aldığı geçen yaz açıklanmıştı (Max)

Sex and the City'nin yıldızı Kim Cattrall, And Just like That'in üçüncü sezonunda rol alıp almayacağına dair söylentileri sonlandırdı.

Altın Küre ödüllü oyuncu, sosyal medya hesabından açıklama yaparak yıllarca canlandırdığı Samantha Jones karakterinin hayranlarına kötü haberi verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sosyal medyada 1,6 milyon takipçisi olan 67 yaşındaki aktris, Sarah Jessica Parker'la yıllar süren çekişmesinin ardından ikinci sezon finalinde kısa da olsa görünerek ikonik rolünü bir kez daha canlandırmıştı. Bu da dizinin hayranlarını, misafir oyuncu olan Cattrall'ın geri döneceğine dair umutlandırmıştı.

Life & Style'ın bu ay Cattrall'ın üçüncü sezon için anlaşmaya vardığını bildirmesinin ardından ünlü oyuncu, bir tweet atarak açıklama yaptı.

"Görünüşe göre #KimCattrall (nam-ı diğer Samantha Jones) And Just Like That'in üçüncü sezonu için geri dönecek" şeklinde atılan bir başlığa Cattrall, şu yanıtı verdi:

Çok naziksiniz ama dönmüyorum.

Cattrall, HBO dizisinin 1998'den 2004'e kadar süren 6 sezonunda ve 2008'le 2010'da vizyona giren iki sinema uyarlamasında Samantha Jones karakterini canlandırmıştı.

Cattrall, 2020'de yaptığı açıklamada rol arkadaşı Sarah Jessica Parker'la anlaşmazlıklar yaşadığını açıklamıştı. 

Liverpool doğumlu aktris, 2021'de gösterime giren And Just Like That'te Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis'le yeniden bir araya gelmemeyi tercih etmişti.

And Just Like That'in üçüncü sezonu halihazırda New York'ta çekiliyor ve 2025'te prömiyer yapması bekleniyor.


Independent Türkçe, Deadline, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU