Sex and the City hayranları, sahte ilanlar karşısında şaşkına döndü

Bir hikayeye göre Carrie, arkadaşlarına aslında kedi Garfield olduğunu söyleyecekti

Sex and the City'nin devamı olan And Just Like That'in üçüncü sezon onayını aldığı geçen yaz açıklanmıştı (Max)

HBO'nun dram ve komediyi harmanlayan dizisi And Just Like That...'in hayranları, New York'un dört bir yanına bırakılan sahte çekim ilanlarıyla şaşkına döndü.

Sex and the City'nin yeniden başlatılan dizisi, halihazırda sezon arasında ve ikinci bölümlerin prömiyeri geçen yıl ABD'li yayın platformu Max'te yapılmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hayranlar halen Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon), Charlotte (Kristin Davis) ve arkadaşlarını nelerin beklediğini merak ederken kimliği belirsiz bir şakacı, ABD şehrinin çeşitli yerlerine çekilmekte olduğu öne sürülen olasılık dışı hikayeleri detaylandıran tuhaf ilanlar asıyor.

Bir ilanda, "Bir Citi Bike'ın (New York'un bisiklet paylaşım sistemi -çn.) çarpmasının ardından Carrie, Yalancı Yalancı'da (Liar Liar) Jim Carrey'nin canlandırdığı Fletcher Reede'i avukatı olarak tutar" yazarken, bir diğerindeyse şu ifadeler yer alıyor: 

Carrie, Bay Bean'le (karakter) kötü bir randevuya çıkıyor ve sonra yanlışlıkla ona çıplak bir fotoğraf gönderiyor.

Üçüncüsüyse Carrie'nin "brunch'ta arkadaşlarına kendisinin kedi Garfield olduğunu söylediği" bir hikayeyi anlatıyor.

El ilanlarının fotoğrafları, doğada görüldükten sonra hayranlar tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Sahte çekim ilanlarının yazarı henüz tespit edilemedi. Dizinin hayranları, X/Twitter'da bu hadise karşısında şaşkınlıklarını dile getirdi.
 


Bir kişi, "Bu sahte And Just Like That çekim ilanlarını KİM yapıyor?" diye sordu.

Bir başkası ise espri yaptı: 

Sex and the City'nin yeni sezonu çılgın olacak.

And Just Like That'in üçüncü sezonu, Max ekranlarına 2025'te gelecek. Dizi, Birleşik Krallık'ta Sky ve yayın platformu NOW üzerinden izlenebiliyor.

Gelecek sezonun kadrosuna Rosie O'Donnell, Mehcad Brooks, Jonathan Cake ve Logan Marshall-Green'in de aralarında bulunduğu bir dizi yeni oyuncu katılacak.

The Independent'ın eleştirmeni Nick Hilton, dizinin son sezonu için kaleme aldığı iki yıldızlı eleştiride şöyle demişti:

Sex and the City, 1998'de HBO'da gösterime girdiğinde televizyondaki hiçbir şeye benzemiyordu. Gazetelerin tavsiye köşelerinin metinsel bir pastişi olan dizi, 4 arkadaş Carrie, Miranda, Charlotte ve Samantha'nın milenyumun başındaki New York'ta zengin, başarılı ve güzel olmanın zorluklarını ve sıkıntılarını takip ediyordu.

Dizinin içtenliğinin karakterlerinin öz farkındalık eksikliğinin bir ifşası olup olmadığı ya da dizinin öz farkındalık eksikliğinin karakterlerine tuhaf bir içtenlik aşılayıp aşılamadığı önemsizdi: Dizi hit oldu. O halde, yeniden başlatılan And Just Like That...'in, öncüsünü büyük bir hit yapan her şey hakkında tamamen kararsız görünmesi dikkat çekici.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Nazlı Erdol

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU