2015 yapımı Mad Max'in yıldızından epik bilimkurguya övgü

"Muhteşem, çok güzel bir film"

6 Oscarlı Mad Max: Fury Road, IMDb'nin "en iyi 250 film" listesinde 185. sırada bulunuyor (Warner Bros)

Ünlü oyuncu Charlize Theron, Mad Max: Fury Road'un prequel'i (orijinal yapımdaki olayların öncesini anlatan dizi ya da film) Furiosa: Bir Mad Max Destanı'nı (Furiosa: A Mad Max Saga) izlediğini açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Afrika Sosyal Yardım Projesi'nin etkinliğinde sunuculuk görevini üstlenen yıldız, 2015 yapımı Fury Road'da Tom Hardy'yle birlikte başrolde yer alarak Furiosa'yı canlandırmıştı. 

Fury Road gibi George Miller imzasını taşıyan Furiosa, sinema yazarlarından aldığı son derece olumlu eleştirilere rağmen 168 milyon dolarlık bütçsine karşılık sadece 172,8 milyon dolar hasılat elde ederek gişede hayal kırıklığı yaratmıştı.

"Muhteşem, çok güzel bir film"

Distopik aksiyon Mad Max: Fury Road'un öncesini anlatan spinoff'ta 40 yaşındaki Avustralyalı aktör Chris Hemsworth kötü adamı, Anya Taylor-Joy ise filme adını veren kahramanı canlandırıyor.

48 yaşındaki Theron, prequel'i izlediğini doğruladı ve Hollywood Reporter'a konuşarak "Muhteşem, çok güzel bir film" dedi.

Furiosa: Bir Mad Max Destanı'nın yıldızı Anya Taylor-Joy'la süreç boyunca ya da film vizyona girdiğinden beri hiç konuşup konuşmadığı sorulduğunda Theron şu açıklamayı yaptı: 

Hayır, gerçekten de bağlantı kurmaya çalışıyorduk. Bu da onlardan biriydi, aslında bundan bir komedi çıkarabiliriz. Sürekli birbirimize rastlıyoruz ama birbirimizle gerçekten konuşacak vaktimizin olmadığı yerlerde. Bu yüzden sürekli 'Aman Tanrım, tamam, hadi bir araya gelelim!' diyoruz. Ve sonra hayat bizi ele geçiriyor. Ama doğru zaman geldiğinde bu gerçekleşecek.

Furiosa, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da, 100 üzerinden 90 gibi etkileyici bir puana sahip. Taylor-Joy'un etkileyici performansı, filmin prömiyerinden beri eleştirmenlerin övgü yağmuruna tutulmuştu.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU