Scarlett Johansson'ın yeni filmi gişede umduğunu bulamadı

Eleştirmenler de hayran kalmadı

Greg Berlanti'nin yönettiği 100 milyon bütçeli Beni Ay'a Uçur, 12 Temmuz'da Türkiye'de de gösterime girdi (Columbia Pictures)

Çılgın Hırsız 4 (Despicable Me 4) ve Ters Yüz 2 (Inside Out 2) sayesinde animasyonlar gişenin hakimi olmaya devam ederken bazı sürprizler de yaşanıyor.

Yeni korku filminden büyük sürpriz

Hafta sonunun en büyük sürprizi, Nicolas Cage ve Maika Monroe'nun başrollerini paylaştığı, Osgood Perkins imzalı seri katil filmi Cambaz'ın (Longlegs) beklenenden daha iyi bir performans göstermesi oldu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Korku ve gerilim türündeki film, hafta sonunu 44 milyon dolarlık hasılatla tamamlaması beklenen Çılgın Hırsız 4'ün ardından gişe listelerini ikinci sırada tamamlayacak gibi görünüyor.

İyi eleştiriler alan film, yalnızca perşembe ve cuma günü 10 milyon dolar kazandı. Cage'in korkunç bir seri katili canlandırdığı korku filminin, hafta sonunda 20 milyon ila 23 milyon dolarlık hasılat etmesi bekleniyor.

5. hafta sonunda üç numarada yer alan rekortmen Ters Yüz 2, tüm zamanların en çok hasılat yapan animasyonu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Sessiz Bir Yer serisinin üçüncü halkası Birinci Gün de sinemaseverleri cezbetmeye devam ediyor. Filmin bu hafta sonu 12 milyon dolar daha kazanarak hasılatını 165 milyon dolara yükseltmesi bekleniyor.

Bol yıldızlı romantik komediden tatsız başlangıç

Başrollerini Scarlett Johansson ve Channing Tatum'ın paylaştığı romantik komedi Beni Ay'a Uçur (Fly Me to the Moon) ise ilk haftasında gişede beklediğini bulamadı.
 


Eleştirmenlerin de gönlünü kazanmakta zorlanan film, 10 milyon dolar civarındaki hasılatıyla listenin ancak 5. sırasında yer alabildi. 

Beni Ay'a Uçur, NASA'nın tehlikeli bir Ay'a iniş görevinde yaşanabilecek terslik ihtimali üzerine sahte bir Ay'a iniş videosu hazırlanması sırasında yaşanan olayları anlatıyor. 39 yaşındaki Johansson, filmde pazarlama ustası Kelly Jones'u canlandırıyor. 

Filmde Woody Harrelson ve Ray Romano da rol alıyor.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU