Nicole Kidman, Netflix'in yeni dizisinde

2018 tarihli romandan uyarlandı

The Perfect Couple'ın senaryosunu, dizi sorumlusu olarak da görev yapan Jenna Lamia kaleme aldı (Netflix)

Nicole Kidman ve Liev Schrieber, Netflix'in yakında başlayacak mini dizisi The Perfect Couple'da kusursuz gibi görünen bir çifti canlandırıyor. 

Yayın devi, romantik kitaplarıyla ünlü Amerikalı yazar Elin Hilderbrand'in 2018 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan gizemli cinayet dizisinin fragmanını paylaştı.
 


Dizide Kidman, ünlü roman yazarı Greer Garrison Winbury'yi canlandırırken, Liev Schreiber da eşi Tag Winbury rolünde. 

Çift, Nantucket Adası'ndaki muhteşem evlerinde oğullarının abartılı düğününe hazırlanırken, şüpheli bir boğulma olayı planlarını altüst ediyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

6 bölümden oluşan ve 5 Eylül'de gösterime girecek dizinin oyuncu kadrosunda Dakota Fanning, Meghann Fahy, Eve Hewson, Ishaan Khatter, Billy Howle ve Jack Reynor da yer alıyor. 

Başrolünde Sandra Bullock'ın yer aldığı 2018 yapımı gerilim Bird Box'a da imza atan Susanne Bier, dizide hem yönetmenliği hem de yönetici yapımcı görevini üstleniyor.

57 yaşındaki Kidman, şu sıralar Zac Efron'la birlikte rol aldığı ve Netflix'in en çok izlenen filmlerinden biri olan romantik komedi Bir Aile Meselesi'yle (A Family Affair) de gündemde. 

Bir Aile Meselesi, yayın devinin en çok seyredilen filmleri listesinde Sosyete Polisi: Axel F'nin ardından (Beverly Hills Cop: Axel F) ikinci sırada yer alıyor.


Independent Türkçe, Variety, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU