Jennifer Lawrence çizgi roman uyarlamasında rol alacak

"Zifiri karanlık bir komedi"

Gene Stupnitsky’nin yönettiği Büyü de Gel geçen yıl gösterime girmiş, başroldeki Jennifer Lawrence'a (sağda) genç oyuncu Andrew Barth eşlik etmişti (Sony Pictures Releasing)

Jennifer Lawrence, Paul B. Rainey'nin 2023 tarihli kara komedi türündeki çizgi romanı Why Don't You Love Me?'nin sinema uyarlamasında rol alacak.

Senaryosunu Robert Funke'nin kaleme aldığı film için yönetmen arayışları sürüyor. 

Yapımcılığı da üstleniyor

Lawrence aynı zamanda Justine Ciarrocchi'yle birlikte filmin yapımcıları arasında yer alıyor. Ünlü yönetmen Ari Aster, Lars Knudsen ve Emily Hildner da yapımcılar arasında yer alıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Why Don't You Love Me?, Claire ve Mark adlı mutsuz bir çiftin evliliklerini sürdürmeye çalışmasını anlatıyor. 

Çizgi roman, "evlilik, alkolizm, depresyon ve kaybedilen fırsatların yasını tutmakla ilgili zifiri karanlık bir komedi" diye tanımlanıyor.

Filmin dağıtımınıysa A24 üstleniyor.

Lawrence, 2018'de Excellent Cadaver adlı yapım şirketini kurmuştu. 33 yaşındaki oyuncu, şirketin ilk filmi olan ve Brian Tyree Henry'ye En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar adaylığı getiren 2022 yapımı Causeway'in gösterime girmesi için A24'le işbirliği yapmıştı.

İlk gösterimini 10 Eylül 2022'de 47. Toronto Uluslararası Film Festivali'nde yapan Causeway, bir askerin New Orleans'taki evine döndükten sonra hayatına alışmaya çalışmasını konu alıyordu.

Son filmiyle Altın Küre adaylığı kazandı

Excellent Cadaver, Lawrence'a Altın Küre adaylığı kazandıran Büyü de Gel'in de (No Hard Feelings) yapımcılığını üstlendi.

Lawrence, dağıtımını A24'ün üstleneceği bir diğer film olan The Wives'da rol alacak. Amerikalı aktrisin şirketi, bu filmin de yapımcılığını üstlenecek.


Independent Türkçe, Variety, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU