Yeni filmi Netflix'te gösterimde: Ünlü oyuncunun görünüşü tartışma yarattı

"Yüzüne ne oldu?"

Bir Aile Meselesi'nin yönetmenliğini, 2007 yapımı Özgürlük Yazarları'yla (Freedom Writers) tanınan 64 yaşındaki Richard LaGravenese üstleniyor (Netflix)

Zac Efron'un başrolleri Oscarlı oyuncu Nicole Kidman'la paylaştığı yeni filmi, cuma günü Netflix'te gösterime girdi. 

Sinemaseverler ikilinin performansını izlemek için sabırsızlanırken, internette en büyük yankıyı uyandıran aktörün görüntüsü oldu.

Instagram paylaşımına yorum yağdı

36 yaşındaki ünlü aktör, romantik komedi türündeki Bir Aile Meselesi'nin (A Family Affair) kamera arkası görüntülerini içeren bir videoyu Instagram'daki takipçileriyle paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Paylaşımda Kidman ve Efron'un 24 yaşındaki rol arkadaşı Joey King, ağzına attığı üzüm nedeniyle nefes alamıyor ve kapıya çarparak yere yığılıyor.

Efron kamerayı kendine doğru çevirdiğindeyse Kidman'la beraber genç rol arkadaşlarının başarılı performansına kahkahalarla tepki verdikleri görülüyor.

Ancak Efron'un takipçilerinin dikkatini çeken sadece setteki eğlenceli ortam değildi. Amerikalı oyuncunun yüzündeki değişim gözlerden kaçmadı ve aktörün paylaşımına endişeli yorumlar yağdı.
 


Bir kullanıcı açıkça sordu:

Lanet olsun, yüzüne ne oldu Zac?

Bir başkası da tahminlerde bulunarak şöyle dedi: 

Estetik ameliyat ve yaşlanma. Ama muhtemelen sigara da... Bizi kandıramazlar.

Bazı hayranlarsa aktörün yıllar önce evinde tehlikeli bir kaza geçirdiğini ve yüzünden ameliyat olmak zorunda kaldığını hatırlatarak onu savunmakta gecikmedi.

Kaliforniya doğumlu Efron, bu kaza ve sonrasında yaşananlarla ilgili samimi açıklamalarda bulunmuştu. 

2023 yapımı Demir Pençe'nin (The Iron Claw) yıldızı, Men's Health'in Ekim 2022 sayısına verdiği röportajda, evinde ayağının kaydığı ve düşerek çenesini kırdığı üzücü deneyimi anlatmıştı. Yıldız oyuncu, suratını çeşmenin köşesine çarptığını ve çene kemiğinin neredeyse yüzünden ayrıldığını söylemişti.


Independent Türkçe, Mirror, Daily Record

DAHA FAZLA HABER OKU