Austin Butler reddedildiği filmi açıkladı

Masters of the Air'in yıldızı erkek başrol karakteri için girdiği seçmede başarısız olmuş

(Reuters)

Austin Butler, Açlık Oyunları'ndaki (The Hunger Games) erkek başrol rolü için seçmelerde başarısız olduğunu ve geri dönüş bile almadığını açıkladı.

Yeni filmi Motorcular'ın (The Bikeriders) tanıtımı için BuzzFeed Celeb'in YouTube programına rol arkadaşı Jodie Comer'la katılan Butler'a şu soru soruldu:

"İnsanların seçmelerine katıldığınızı öğrendiğinde şaşıracağı rol nedir?"

Elvis'in 32 yaşındaki yıldızı yanıtladı: 

The Hunger Games'in seçmelerine katıldım ve hiçbir rolü alamadım. Geri arandığımı bile sanmıyorum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

31 yaşındaki Comer, "Onların kaybı, Austin" diye espri yaptı.

Distopik üçlemenin başrolündeki Peeta Mellark karakteri, Jennifer Lawrence ve Liam Hemsworth'le birlikte rol alan Josh Hutcherson'a gitmişti.

Butler, Hutcherson'ın performansını överek onun rolünde "harika" olduğunu söyledi.

Öte yandan Comer, Killing Eve'in seçmelerine katıldığı sırada Mamma Mia! müzikalindeki bir rol için denendiğini açıkladı. Bir gün bir müzikalde oynamayı çok istediğini de sözlerine ekledi.
 


Açlık Oyunları'nın yönetmeni Gary Ross, 2022'de The Hollywood Reporter'a şunları söylemişti: 

Josh kusursuzdu... Bunlar benim için gerçekten kolay kararlardı.

The Hollywood Reporter'a göre, 2011'de Peeta rolü için düşünülen diğer oyuncular arasında American Horror Story oyuncusu Evan Peters, X-Men aktörü Lucas Till, Broadway yıldızı Hunter Parrish ve nihayetinde Açlık Oyunları'nda Peeta ve Katniss'in rakibi Cato rolünü üstlenen Alexander Ludwig vardı.
 

Açlık Oyunları
Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak'ta (The Hunger Games: Catching Fire) Josh Hutcherson, Peeta Mellark ve Jennifer Lawrence da Katniss Everdeen rolünde (Lionsgate)

 

31 yaşındaki Hutcherson, The Bridge to Terabithia, Firehouse Dog ve Little Manhattan filmlerinde rol almış popüler bir çocuk oyuncuydu.

Son yıllarda, A24 yapımı Felaket Sanatçı (The Disaster Artist, 2017), 2022'de çıkan savaş draması Across the River and into the Trees ve 2023'te vizyona giren gerilim bilimkurgusu 57 Seconds gibi bağımsız filmlere yöneldi.

Butler da Nickelodeon'da Zoey 101, Hannah Montanna, iCarly ve Ned's Declassified School Survival Guide adlı dizilerde rol alarak çocuk oyuncu olarak ün kazanmıştı.

Daha sonra Oscar adayı biyografik film Elvis'te canlandırdığı Elvis karakteriyle büyük beğeni toplamıştı. En son Denis Villeneuve'ün Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki (Dune: Part Two) filminde ve Apple TV+ mini dizisi Masters of the Air'de rol aldı.

Motorcular halihazırda vizyonda.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU