Netflix kullanıcıları, Hit Man'de de aynı sorunu tespit etti

İzleyicilerin yeni filmdeki "gerçekçi olmayan" ayrıntıyla ilgili sorunu var

Platform, Türkiye'de halen vizyonda olan bu filmi henüz kataloğuna eklemedi (Netflix)

Netflix kullanıcıları, listeleri alt üst eden yeni film Hit Man'le ilgili neşeli bir tutarsızlığa dikkat çekiyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hababam Rock (School of Rock) ve Çocukluk'un (Boyhood) yönetmeni Richard Linklater'ın yeni projesi, sinemalarda sınırlı bir gösterimin ardından 7 Haziran Cuma günü dijital yayın servisinde yerini almıştı.

Film izleyicilerin beğenisini kazandı. Pek çok kişi başrol oyuncuları Glen Powell ve Adria Arjona'nın kimyasını överken, belirli bir sahnenin gelecekte klasik haline geleceğini söyledi.

Linklater'ın komedisi, Gary Johnson (Powell) adında gizli bir sivil polisin "hizmetlerine" başvuranları alaşağı etmek için güvenilir bir tetikçi gibi davranabileceğini  beklenmedik şekilde keşfetmesinin "kısmen gerçek hikayesini" anlatıyor.

Filmde, New Orleans Üniversitesi'nde psikoloji ve felsefe profesörü olan Gary, "akılda kalmayan bir yüze" sahip asosyal bir kuş izleme meraklısı olarak tasvir ediliyor ve bu da onun, nazik Ron da dahil oynadığı tetikçilere geçişini daha etkileyici hale getiriyor.

Bir an Gary'nin geçirdiği evrim öğrencileri tarafından fark ediliyor ve biri şöyle soruyor: 

Pardon, profesörümüz ne zaman seksi oldu?

Bazı izleyiciler Powell'ın filmdeki performansını beğenmesine rağmen onun havalı olmayan bir karakteri canlandırmak için fazla karizmatik olduğunu düşünerek oyuncu seçimini inandırıcı bulmadı.

Bir izleyici, "Hit Man'e yeni başladım ve şimdiden bu filmle ilgili bir sorunum var. Glen Powell'ın Havalı Adam olmadığını düşünmemi istemelerine imkan yok" diye yazarken, bir başkası da şunları ekledi: 

Hit Man iyi bir film ama açıkça çok yakışıklı Glen Powell'ın öğrencileri tarafından aptal bir ezik olarak görüldüğü fikriyle kimseyi kandıramazlar (vay be, ona bir gözlük vermişsiniz, hâlâ Glen Powell gibi görünüyor!).

Bir başka kullanıcı da "Hit Man'in en gerçekçi olmayan kısmı, birinin Glen Powell'ın akılda kalmayan bir yüzü olduğu yorumunu yapması" derken, bir diğeri X/Twitter'da şunları paylaştı: 

TETİKÇİ yeterince hoş bir zaman geçirme filmi fakat asla işe yaramıyor çünkü Powell'ın nazik bir tetikçi olduğuna inanıyorsunuz, nazik bir tetikçi gibi davranan bir asosyal olduğuna değil.

Hit Man
Glen Powell, Hit Man'de (Netflix)


Bir başkası şöyle yazdı:

Glen Powell, Hit Man'de harika bir şekilde yanlış seçilmiş. Bu rol için çok fazla seksi.

Öte yandan, öğrencilerin "profesörlerinin seksi olduğunu fark ettikleri" sahne bir başka izleyici tarafından "en aptalca an" diye nitelendi.

Powell'ın Hit Man'deki rolü, 2016 yapımı Linklater filmi Everybody Wants Some!!! ve 2022'nin gişe canavarı Top Gun: Maverick'te Tom Cruise'la birlikte rol almasının ardından geldi. Powell daha sonra aksiyon felaket filmi Kasırgalar'la (Twisters) izleyicinin karşısına çıkacak. Aktör Hit Man'in senaryosunu Linklater'la birlikte kaleme aldı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU