Yeni korku filminin yıldızı oynadığı karakter için "İğrenç biri" dedi

"Saf kötülüğü canlandırmak gibiydi"

ABD'li yönetmen Robert Eggers, yeni Nosferatu'nun "gotik bir saplantı hikayesi" olacağını söylemişti (Universal)

Korku ve gerilim filmlerinin aranan yüzü Bill Skarsgard, izleyicilerin kendisini Nosferatu'da görmeye hazır olmayabileceğini söylüyor. 

Ünlü aktör, Robert Eggers'ın meşhur sessiz vampir filminin yeniden çevrimindeki rolünün "çok zorlayıcı" olduğunu itiraf ediyor.

"İçimde yaratılan şeytandan kurtulmam zaman aldı"

Skarsgard, Esquire'a verdiği röportajda "Saf kötülüğü canlandırmak gibiydi. İçimde yaratılan şeytandan kurtulmam biraz zaman aldı" diyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Nosferatu, Bir Dehşet Senfonisi (Nosferatu: A Symphony of Horror), F. W. Murnau'nun yönettiği 1922 yapımı sessiz filmdi ve daha sonra kült bir klasik haline gelen Drakula'nın (Dracula) izinsiz bir uyarlamasıydı.

Eggers'ın yeniden çevrimi, ABD'de Noel döneminde gösterime girecek. 

Korku filminde 33 yaşındaki Skarsgard'ın yanı sıra Nicholas Hoult, Lily-Rose Depp, Aaron Taylor-Johnson, Emma Corrin, Ralph Ineson, Simon McBurney ve Willem Dafoe da rol alıyor.   

Skarsgard filmde vampir Kont Orlok'u canlandıracak. Kostümü ve makyajı gizli kaldı ama Skarsgard, izleyicilerin onu tanıyacağından emin olmadığını söylüyor. 

"İğrenç biri"

Canlandırdığı karakter için "İğrenç biri" diyerek ekliyor: 

Ama çok cinselleştirilmiş. Canavarın gücü ve bu gücün sizi nasıl etkilediğiyle ilgili cinsel bir fetişle oynuyor. Umarım bundan etkilenirsiniz ve aynı zamanda bu ilgiden iğrenirsiniz.

Yönetmen Eggers, Skarsgard'ın karakterin kötülüğüne olan bağlılığından çok etkilendiğini söyledi. 

Skarsgard'ın korkuya olan bağlılığı Eggers'ın son filminin ötesine geçiyor. 

O (It) filminde korkunç palyaçoyu ve John Wick'te kötü adamı oynadı. İsveçli aktör bu yaz da The Crow: Ölümsüz'de (The Crow) başrolde yer alacak. 

"Ne yaparsa yapsın parçası olmalıyım"

Aktör, uzun zamandır Eggers'la çalışmayı hayal ettiğini söyledi. 

Birine aşık olursunuz ve o kişiyi düşünmeden edemezsiniz. Ben bunu sadece birkaç kez yaşadım ama Robert'la ilgili böyle hissettim. 'Bu adam ne yaparsa yapsın, yaptığı her şeyin bir parçası olmak istiyorum' diyordum.

Nosferatu'nun 25 Aralık'ta sinemalarda vizyona girmesi bekleniyor.


Independent Türkçe, Esquire, Hollywood Reporter

DAHA FAZLA HABER OKU