Zombi serisinin merakla beklenen yeni filmine üç ünlü isim birden

Cillian Murphy'nin de adı geçiyor ama oyuncular arasında değil

Sadece 8 milyon dolar bütçeyle çekilen 28 Gün Sonra'da Cillian Murphy, komadan uyandığında insanları kana susamış saldırganlara dönüştüren bir virüsün kasıp kavurduğu Britanya'da yaşayan bir bisikletli kuryeyi canlandırmıştı (20th Century Studios)

Danny Boyle'un heyecanla beklenen devam filmi 28 Yıl Sonra (28 Years Later), oyuncu kadrosuna üç ünlü ismi ekledi. 

Deadline'ın aktardığına göre 28 Gün Sonra (28 Days Later) serisinin devamı olan filmin oyuncu kadrosuna Jodie Comer, Aaron Taylor-Johnson ve Ralph Fiennes katıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

28 Gün Sonra, 2002'de gösterime girmiş ve o zamanlar pek tanınmayan Cillian Murphy'yi başrole taşımıştı. 

Filmin yönetmenliğini Boyle üstlenmiş, senaryosunuysa Alex Garland kaleme almıştı. Devam filmi 28 Hafta Sonra (28 Weeks Later) ise 2007'de gösterime girmişti.

Garland tarafından yazılan yeni senaryonun olay örgüsüne ilişkin ayrıntılar hâlâ gizli tutuluyor. Bu film, ikinci filmi yönetmek üzere Nia DaCosta'nın adının geçtiği üçlemenin parçası olacak.

Boyle ve Garland'ın yanı sıra ilk filmin prodüktörleri Andrew Macdonald ve Peter Rice da yapımcılığı üstleniyor. 

Cillian Murphy yapımcılar arasında

Oppenheimer'ın yıldızı Cillian Murphy de seriye yönetici yapımcı olarak geri dönüyor. Oscarlı aktörün filmde rol alıp almayacağı henüz açıklanmadı.

31 yaşındaki Jodie Comer sevilen dizi Killing Eve'deki Villanelle rolüyle Emmy kazanmıştı.

Gece Hayvanları'nın (Nocturnal Animals) yıldızı Aaron Taylor-Johnson'ın adıysa James Bond'la birlikte anılıyor. Aktörün bu yıl vizyona girecek üç filmi var: Dublör (The Fall Guy), Avcı Kraven (Kraven The Hunter) ve Nosferatu.

Fiennes ise en son Wes Anderson'ın Şeker Henry'nin İnanılmaz Öyküsü ve Diğerleri'nde (The Wonderful Story of Henry Sugar and Three More) rol almıştı.


Independent Türkçe, Variety, Deadline, Guardian

DAHA FAZLA HABER OKU