"Gözlerini ve cüzdanını açık tut" tavsiyesi Tom Cruise'un ilişkisini bitirmiş

Evlenecekleri söyleniyordu

Hollywood yıldızının arkadaşları, Cruise'un Elsina Khayrova'nın 10 milyon sterlinlik lüks dairesinden çıkmadığını ve çiftin giderek daha fazla birlikte zaman geçirdiklerini anlatıyordu (Paramount Pictures)

Ünlü oyuncu Tom Cruise'un sosyetik Rus sevgilisiyle ilişkisi bitse de hakkındaki haberler sürüyor. 

Elsina Khayrova'nın 2022'de ayrıldığı eski kocası Dmitry Tsetkov'un verdiği röportajın bu ilişkiyi bitirdiği, Page Six'in bugün yayımladığı haberde iddia edildi.

Adı açıklanmayan kaynaklara dayandırılan haberde, Hollywood yıldızının ekibinin bu röportajdan rahatsız olduğu vurgulandı. Bir kaynağın şu ifadeleri kullandığı aktarıldı:

Cruise şu anda çekimlerde. Eski eşin birkaç haftada bir pis şeyler söylemesiyle uğraşmak istemiyorlar.

Kendisini oligarktan ziyade iş insanı diye tanımlamayı seven Tsetkov, aralıkta verdiği röportajda Cruise'u "Gözünü ve cüzdanını dört aç" ifadesiyle uyarmıştı. 

Tsetkov ses getiren uzun söyleşide çok para harcadığını öne sürdüğü eski eşini iğnelerken Cruise'u sürekli övmüştü. Gözleri Tamamen Kapalı'yı (Eyes Wide Shut) 30 kere izlediğini söyleyen iş insanı, kendisinin hayatıyla ilgili bir filmde yıldız ismin oynaması için Hollywood prodüktörü bir arkadaşıyla konuştuğunu öne sürmüştü. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

61 yaşındaki Cruise ve 36 yaşındaki Elsina Khayrova hakkında "işi resmiyete dökme" haberleri yapılırken The Sun, ikilinin şubat sonunda ayrıldığını duyurmuştu. 

Birleşik Krallık gazetesine konuşan bir kaynak, "Birbirlerine karşı kötü hisler taşımıyorlar. Tom için ilişki vadesini doldurdu" demişti. 

New York Post'un kaynağıysa "O yanlış bir şey yapmadı" ifadesini kullandı ve Khayrova'nın ilişkinin tekrar alevlenmesi konusunda umut taşıdığını söyledi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)


İlk kez aralıkta, Londra'nın lüks Mayfair semtindeki bir partide öpüştüklerine dair haberlerin yayımlanmasıyla çiftin ilişkisi ortaya çıkmıştı.

Bir görgü tanığı Daily Mail'a yaptığı açıklamada "Birbirlerinden ayrılamıyorlardı, açıkça bir çifttiler" diyerek eklemişti:

Cruise ona vurulmuş gibiydi.

Sosyetik güzel, Putin'in müttefiki olan Rus siyasetçi Rinat Khayrova'nın kızı. Ayrıldığı eşi Tsetkov'unsa Kremlin'in en çok arananlar listesinde olduğu ve suikast girişimlerini atlattığı öne sürülüyor. 

Top Gun serisinin yıldızı, daha önce üç kez evlendi.

Cruise, 1987-1990'da Mimi Rogers, 1990-2001'de Nicole Kidman ve 2006-2012'de Katie Holmes'la evli kalmıştı.

 

Independent Türkçe, Page Six, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU