Eski 007 Brosnan, Taylor-Johnson'ın Bond adaylığını yorumladı

Başka Gün Öl'ün yıldızı, Taylor-Johnson'ın "Bond olma ihtimali" hakkındaki haberleri okuduğunu söyledi

Brosnan, Taylor-Johnson'a destek verdi (MGM)

Efsanevi James Bond oyuncusu Pierce Brosnan, Aaron Taylor-Johnson'ın bir sonraki 007 olacağı yönündeki iddialar hakkında konuştu.

70 yaşındaki Brosnan, 1990'lar 2000'lerin başları arasında çıkan filmlerde gizli ajanı canlandırmış, GoldenEye, Dünya Yetmez (The World is Not Enough), Başka Gün Öl (Die Another Day) ve Yarın Asla Ölmez'de (Tomorrow Never Dies) rol almıştı.

2009 yapımı aile draması The Greatest'ta Taylor-Johnson'ın karakterinin babasını canlandıran aktör, RTE Radio 1'de yayımlanan The Ray D'Arcy Show'da 33 yaşındaki oyuncuyla ilgili haberlere ilişkin düşüncelerini paylaştı.

[The Greatest'ta] en iyisiydi. Evet, Bond olma ihtimaliyle ilgili haberleri okudum, bu yüzden o adama kesinlikle şapka çıkarıyorum.

Bence adam Bond'u oynayacak ağza, yeteneğe ve karizmaya sahip, hem de fazlasıyla.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Brosnan, Taylor-Johnson'a destek sunan önceki James Bond ikonları Jonathan Pryce (Yarın Asla Ölmez'de kötü adam Elliot Carver'ı oynamıştı) ve George Lazenby'ye (Majestelerinin Gizli Servisi'nde [On Her Majesty's Secret Service] Bond'u oynamıştı) katılmış oldu.

Daniel Craig'in Ölmek İçin Zaman Yok'tan (No Time to Die, 2021) sonra casusluk serisini bırakacağını açıklamasından bu yana, yerine kimin geçeceğine ilişkin spekülasyonlar sürüyor.

Rolü devralacağı konuşulanlar arasında Tom Hardy, Bridgerton oyuncusu Regé-Jean Page ve Idris Elba (ki Elba rolün kendisine verilme olasılığıyla ilgili "iğrenç" ırkçı söylemlerin kendisini Bond'u oynama fikrinden soğuttuğunu söylemişti) olsa da rol için Taylor-Johnson'a çoktan teklif götürüldüğü iddia edildi.

The Sun'ın haberine göre, Eon Productions 26. Bond filminin çekimlerine bu yıl başlamayı umuyor ve Kick-Ass, Tenet ve Suikast Treni (Bullet Train) gibi filmlerde oynayan Taylor-Johnson'ı rol için seçtiler.
 

Pierce Brosnan

Aktör bu ikonik rolü 1990'lar ve 2000'lerin başında oynamıştı (Reuters)​​​​​​


Taylor-Johnson, Örümcek Adam spin-off'u Avcı Kraven'İn (Kraven the Hunter) tanıtımı sırasında Rolling Stone UK'e konuşmuş ve Bond rolüyle arasına mesafe koymaya çalışmıştı: 

Sadece göstereceğim ve anlatacağım şeyler hakkında gerçekten konuşabilirim. Yani, Dublör (The Fall Guy), Nosferatu, Avcı Kraven.

Benim için bir gelecek çizilmesine ihtiyacım varmış gibi hissetmiyorum. Benim için ne çizilirse çizilsin, daha iyisini yapabileceğimi hissediyorum.

Yayın organı aktörün bu yanıtı "alaycı bir tebessümle" verdiğini belirtti.

Röportajın başka bir yerinde, Bond olabileceği fikrini eleştirmeye  devam ederek, "ille de... birbiri ardına aksiyon filmi yapmanın" onun "imzası" olmasını istemediğini söyledi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU