Ekin Su, Birleşik Krallık'ta yine gündem oldu: "Gelmesi gerekiyordu ama gelmedi"

Aşk Adası'nın eski yıldızı cuma günü Celebrity Big Brother'dan çıkarılmıştı

(AFP)

Ekin Su Cülcüloğlu'nun cuma günü Celebrity Big Brother'dan (CBB) ayrılmasının ardından bu sabah canlı bir TV röportajını kaçırdığı iddia edildi.

Good Morning Britain'ın sunucuları Susanna Reid ve Ed Balls, Ekin Su'nun 18 Mart Pazartesi sabahı Lorraine'e çıkacağını açıkladı. Ancak sunucu Lorraine Kelly'ye döndüklerinde Kelly, Aşk Adası (Love Island) yıldızının programa katılmayabileceğini söyledi.

Reid'in ona "Ekin Su'yu konuk edeceğinizi düşünmüştük" diye sorması üzerine Kelly'nin şu yanıtı verdiği bildirildi:

Ben de öyle... Ama ne yazık ki olmadı. Bilmiyorum, öğrenmeye çalışıyoruz. Gelmesi gerekiyordu ama gelmedi.

Cülcüloğlu'nun 15 Mart Cuma günü CBB evinden çıkarılmasının ardından Big Brother Late & Live sunucuları ve panelistleriyle girdiği tartışmanın ardından bu haber çıktı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Late & Live bölümünde 29 yaşındaki realite yıldızı, Broadway yıldızı Marisha Wallace'la asıl şovun perşembe günkü bölümünde girdiği şiddetli bir tartışmanın ışığında, burada tasvir edilişiyle ilgili "kurguyu suçlamaya" çalışmakla itham edilmişti.

Cülcüloğlu, evden ayrılacak kişi yüz yüze yapılan bir toplantıda belirlenirken kendisini aday gösteren Wallace'a sinirlenerek insanları kendisine karşı "sahte" davranmakla suçlamıştı.

Evden çıkarılmasının ardından Late & Live'a katılan Cülcüloğlu, bu durumla nasıl başa çıktığına dair sorguya çekilmişti.
 

Ekin Su
Celebrity Big Brother evinin eski yarışmacısı Ekin Su (ITV)


Sunucu AJ Odudu, yarışma programını kazanmak için rekabet ettikleri için Wallace'ın sadece bir "strateji" yürütüyor olabilieceğini Cülcüloğlu'na hatırlatmıştı.

Cülcüloğlu "Marisha'nın beni aday göstermesi bana aslında onun gerçek rengini, başından beri oyunu kazanmayı düşündüğünü gösterdi" demişti.

Realite yıldızı daha sonra salondakilere her şeyi görmediklerini ve bazı anların kurguda kesildiğini söylemişti.

Ekin Su'nun "Her şeyi görmediniz, bazı şeyleri kesmişler" demesi üzerine Williams şöyle karşılık vermişti:

Bunun suçunu kurguya atamazsın. Yapamayacağın bir şey varsa o da kurguyu suçlamak kızım. Biz ne olduğunu görüyoruz ve gördüğümüz şey utanç verici.

 

ITV
Ekin Su, Celebrity Big Brother'dan sonra yayımlanan programda AJ Odudu ve Layton Williams'la çatıştı (Celebrity Big Brother/ITV)


Cülcüloğlu daha sonra "Sadece programda kendim gibi gösterilmediğim için kırıldım" diyerek duygularını paylaşmıştı.

Sunucu Odudu araya girerek Cülcüloğlu'nun Big Brother evinden yeni ayrıldığını ve bu nedenle bölümün kurgusunu henüz görmediğini belirtmişti.

Odudu, "Bu ilginç çünkü kelimenin tam anlamıyla evden yeni çıktın" demişti.

Ne görüldüğünü ya da ne söylendiğini bilmiyorsun ama seni temin ederim ki görülen ve söylenen her şeyi sen söyledin.

Celebrity Big Brother'ın sosyal kanallarında paylaşılan, bölümün ardından verdiği röportajda hayranlarına seslenen Ekin Su, evden ayrıldıktan sonra karşılaştığı tepkilere dair imada bulunurken, "samimi tarafını" görenler için bir teşekkür mesajı paylaşmıştı.

Ünlü isim şöyle demişti:

Söylemek istediğim tek şey, beni ben olarak gören ve samimi tarafımı anlayanlar; beni takip ettiğiniz, desteklediğiniz, yanımda olduğunuz ve nereden geldiğimi anladığınız için çok teşekkür ederim; bunun anlamı çok büyük.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU