Pencapça şarkı söyleyen Ed Sheeran, Hindistan'ı şaşırttı

O anın görüntüleri 24 saatten kısa süre içinde 50 milyondan fazla izlenerek viral oldu

İkili, Diljit Dosanjh'ın hit şarkısı Lover'a düet yaparken Sheeran ilk kez Pencapça şarkı söyledi (Reuters)

Ed Sheeran, Asya ve Avrupa turnesinin son ayağını düzenlediği Hindistan'ın Mumbai kentinde iki dilli bir performansla hayranlarını şaşırttı.

16 Mart Cumartesi günü Mahalaxmi Hipodromu'nda düzenlenen etkinlikte, Shape of You'yla tanınan şarkıcı kendisiyle birlikte düet yapması için özel bir konuğu davet etti.

40 yaşındaki Hintli şarkıcı ve oyuncu Diljit Dosanjh, Lover adlı hit parçasını 50 binden fazla heyecanlı hayranına seslendirmek üzere sahneye çıktı.

Ancak sürpriz bununla da kalmadı ve Sheeran da şarkı sözlerini Pencapça söyleyerek performansa katıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkili bu anı kendi sosyal medya sayfalarında paylaşırken Sheeran "Bu gece Mumbai'de Diljit Dosanjh'ı çıkardım ve ilk kez Pencapça şarkı söyledim. Hindistan'da inanılmaz vakit geçirdim, daha fazlası gelecek!" dedi.

Dosanjh ise Instagram reel videosunun açıklama kısmında "Kardeşim ilk kez Pencapça şarkı söylüyor" ifadelerini kullanarak hem Hindistan hem de Birleşik Krallık bayraklarının emojisini ekledi.

Reel videoları 24 saatten kısa süre içinde toplamda 50 milyondan fazla görüntüleme ve yaklaşık 4 milyon beğeni aldı.

Keyiflenen hayranları "İşte ihtiyacımız olan işbirliği bu" diye yazdı. Bollywood oyuncusu Varun Dhawan, o zamandan beri 27 binden fazla beğeni toplayan bir yorumda "Küresel hakimiyet" diye ekledi.

Başka bir Instagram kullanıcısı da şöyle dedi:

Bu gerçek dışı... Nutkum tutuldu.

Lemonade'le bilinen şarkıcı Dosanjh, Pencapça konuşmayan bir müzisyenle birlikte ilk kez sahne almıyor. Geçen yıl Chandelier'la tanınan Sia'yla bir parça çıkarmıştı.

Hass Has adlı şarkıda Avustralyalı şarkıcı Pencapça birkaç mısra söylüyor.

Dosanjh geçen yıl Coachella'da sahne alan ilk Pencaplı sanatçı olarak tarihe geçtiğinde hayranları bunu "tarihi bir an" diye nitelendirmişti.
 


Müzik kariyerine 2002'de başlayan Dosanjh, 2005'te yayımlanan Smile albümüyle tanındı ve bunu Yo Yo Honey Singh'le birlikte çıkardığı The Next Level izledi.

Bollywood'daki ilk çıkışını 2016 yapımı Udta Punjab'la yapan aktör buradaki rolüyle Filmfare Ödülleri'nde En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu ödülü kazanmış ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında aday gösterilmişti.

Dosanjh, 2020'de 11. albümü G.O.A.T.'un yayımlanmasının ardından Billboard'un Social 50 listesine girmişti.

A Team'le tanınan yıldız isim Sheeran ise 7. stüdyo albümü Autumn Variations'ı geçen yıl eylülde çıkarmıştı. Albümde büyük bir zaman diliminin daha küçük ritmik birimlere bölündüğü bir ritim türü kullanan besteci Edgar Elgar'dan esinlenilmişti. Müzisyen "+-=÷x" turnesinin Asya ve Avrupa ayağına devam ediyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU