Gişeyi kasıp kavuran korku filmiyle ilgili heyecanlandıran açıklama

"Gerçekten çok iyi olacak"

Yönetmen Finn'in kısa filminden uyarlanan Gülümse'de Sosie Bacon, bir hastasının intiharına tanık olduktan sonra giderek daha ürkütücü deneyimler yaşayan bir terapisti canlandırıyordu (Paramount Pictures)

Çekimlerine ocakta başlanan ve merakla beklenen Gülümse 2'nin (Smile 2) yıldızı Lukas Gage'den heyecan verici bir açıklama geldi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fargo ve White Lotus gibi ödüllü dizilerde de yer alan aktör, aralarında Naomi Scott, Rosemarie DeWitt, Raúl Castillo ve Miles Gutierrez-Riley'nin de bulunduğu pek çok oyuncunun da katılacağı yeni devam filminde yer alacak. 

Korkunun konusu henüz bilinmemekle birlikte, devam filminde Gülümse'nin yıldızı Kyle Gallner da lanetlenmiş polis dedektifi Joel rolüyle geri dönecek. Bar Fedaisi'nin (Road House) yeniden çevriminde Jake Gyllenhaal'la birlikte rol alan Lukas Gage'e Gülümse 2'deki rolü soruldu. 

28 yaşındaki yıldız, ScreenRant'e yaptığı açıklamada devam filminin çekimlerinin "henüz tamamlandığını" doğrularken, korku türündeki yapımın "gerçekten iyi" olacağına dair söz verdi. 

"Gerçekten heyecanlıyım"

"Çekimler yeni bitti" diyen aktör, sözlerini şöyle sürdürdü:

New York'un dışında bitirdik. Gerçekten çok iyi olacak. Herkesin bunu görmesi için gerçekten heyecanlıyım.

Netflix'in meşhur dizisi You ve HBO yapımı Euphoria'da da rol alan yıldız ekledi:

Bu yıl çok fazla devam filmi çektik. Devam filmlerinin yılı.

"Umarım filmi beğenirsiniz" diyen aktör, sözlerini şöyle sürdürdü:

Filmin yönetmeni Parker Finn'in bu film türünü bu kadar iyi bilmesi ve yeniden yaratıp taze hale getirmesi çılgıncaydı. O ürkütücü gülümseyen suratı yapmayı kimse nasıl akıl edemedi? Gülümseyen suratım çok iyi.

2022 yapımı ilk film, hem eleştirmenlerin beğenisini kazanmış hem de gişede beklenenden daha iyi bir performans sergilemişti. 

17 milyon dolarlık bütçeyle çekilen korku filmi, dünya çapında 217,4 milyon dolar hasılat elde etmeyi başarmıştı. 


Independent Türkçe, ScreenRant, ComingSoon.net

DAHA FAZLA HABER OKU