Jerry Seinfeld, yeni filminin "en güzel yanının" Hugh Grant olduğunu söyledi

Grant, Seinfeld'in Pop-Tarts hakkındaki yakında çıkacak filminde mısır gevreği maskotunu canlandıracak

(AP)

Jerry Seinfeld mısır gevreği maskotu Kaplan Tony rolünü Hugh Grant'e vermesinin, yaklaşan filmi Unfrosted: The Pop-Tart Story'nin "en güzel yanı" olduğunu açıkladı.

69 yaşındaki Seinfeld, Pop-Tarts'ın yaratılışı hakkındaki, ortak senaristliğini üstlendiği komediyle ilk kez uzun metrajlı bir filmin yönetmen koltuğuna oturuyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

1963'te Michigan'da geçen film, mısır gevreği alanının ezeli rakipleri Kellogg's ve Post'un kahvaltının çehresini sonsuza dek değiştirecek bir hamur işi yaratmak için yarışmasını konu alıyor. Netflix bu yapımı "hırs, ihanet, şeker ve tehditkar sütçülerin hikayesi" diye tanımlıyor. 

Empire'a konuşan Seinfeld filmi çekme sürecinin en önemli kısımlarından birinin Grant'le çalışmak olduğunu söyledi.

Seinfeld, "Dürüst olmak gerekirse bütün bunların en güzel yanı buydu" dedi.

Çünkü onun deli gibi hayranıyım.

30 yıldır ilk kez seçmeler için video çeken Grant, bunu Seinfeld'e gönderdi.

Seinfeld, "[Hugh] bana Kaplan Tony'nin Britanya aksanı olmasının sorun olup olmadığını sordu" diye anlattı.

Ben de ona 'Hayır, kimin umurunda' dedim.

63 yaşındaki Grant, Frosties'in ünlü maskot kostümünü giymek zorunda kalan talihsiz bir Shakespeare oyuncusunu canlandıracak.

Seinfeld'in de mısır gevreği üreticisi Kellogg's'un patronu rolünü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Melissa McCarthy, Amy Schumer, Dan Levy, James Marsden ve Christian Slater yer alıyor.

Empire'a yaptığı açıklamada Seinfeld "Kime sorduysam 'Evet' dedi ve böylece bu çılgın oyuncu kadrosu ortaya çıktı" dedi.

Unfrosted: The Pop-Tart Story, 3 Mayıs'ta Netflix'te gösterime girecek.

Son yıllarda çok çeşitli karakterlere bürünen Grant en son Timothee Chalamet'yle birlikte oynadığı, Paul King'in müzikali Wonka'daki Oompa-Loompa rolüyle övgü toplamıştı.

Şubatta düzenlenen 2024 BAFTA töreninde Grant, En İyi Yönetmen ödülünü sunarken performansını buraya aktarmıştı. Bu kategorinin ödülünü karakterinin repliklerini değiştirerek sunan Grant şöyle demişti:

Oompa Loompa doompity-dong, bu filmlerin çoğu açıkçası çok uzundu. Oompa Loompa doompity-dah ama nedense adaylar...

The Independent'ın baş film eleştirmeni Clarisse Loughrey, filme 4 yıldız verdiği Wonka incelemesinde "Hugh Grant'in biraz şarkı söyleyip dans etmesi Ayı Paddington 2'de (Paddington 2) çok iyi sonuç vermişti ve burada da Oompa-Loompa rolü için turuncuya boyanması gibi bir avantajı var" diye yazmıştı.

Fakat karakterler hep aynı sorunları da beraberinde getiriyor: Cüceler toplumundaki çatışmalı duygular ve bunun sömürgecilikle ilgili imaları var ve film bunları elden geçirilmiş bir arkaplan hikayesiyle sadece kısmen yumuşatıyor. Eğer gözlerinizi hafifçe kısıp Wonka'nın aslında Willy Wonka & the Chocolate Factory'nin öncesini anlatan bir film olmadığını varsayabilirseniz, en tatlı lezzetlere ulaşacaksınız.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU