Taylor Swift hayranı, viral görüntüsüne gelen tepkileri yorumladı

Bir hayranı, Swift'in Sydney'de konser verdiği yerin önünde hıçkırıklara boğulmuştu

(AFP)

Avustralyalı Taylor Swift hayranı Madison Blackband, pop süperstarının Exile performansına verdiği dramatik tepkiyle viral olduğu an hakkında konuştu.

25 Şubat Pazar günü 20 yaşındaki Blackband ve iki arkadaşı, Swift'in Avustralya'daki son Eras Turnesi konserini verdiği Sydney'deki Accor Stadyumu'nun önünde otururken kendilerini kaydetmişti.

Blackband'in o gecenin ilerleyen saatlerinde paylaştığı TikTok videosunda, Swift'in 2020'de çıkan "folklore" albümündeki şarkısı Exile'ın performansına başlamasıyla hayranın dramatik bir şekilde gözyaşlarına boğulduğu görülüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Görüntülerin üstünde yazan metinde "Taylor'ın 'Exile'ı (hayatımı kurtaran şarkı diye de bilinir) söylemesine verdiğim tepki" diye belirtiliyor.

Video anında viral oldu. Bu haberin yazıldığı sırada TikTok'ta 1,1 milyon kez izlendi ve Instagram ve X'te yeniden paylaşıldı.

Rolling Stone'a verdiği yeni röportajda Blackband, "[X'e] girdim ve karşıma çıkan ilk şey bu videoydu. 'Ah, bu yaşandı' dedim" diye konuştu.

Bunu 200 kişinin görmesi niyetiyle paylaştım, milyonlara ulaşsın diye değil.

Daha sonra videonun TikTok'taki yorum bölümünü devre dışı bırakan Blackband bunu "başkalarının söylediklerini kaldıramadığından değil sadece manasını görmediği için" yaptığını açıkladı.

 


Yine de bu durum kullanıcıları, diğer sosyal medya platformlarında süzgeçten geçirilmemiş görüş ve yargılarını paylaşmaktan alıkoymadı.

Birçok X kullanıcısı Blackband'i aşırı dramatik ve gösterişçi olmakla suçladı. Hatta bazıları iki arkadaşını, yeterince duygusal destek göstermedikleri için eleştirdi. Diğer izleyicilerse videoya gülüp geçti.

Blackband internetteki çeşitli tepkilere değinerek şöyle dedi:

Bunun beni üzmesine izin vermenin anlamı yok. Nasıl tepki verdiysem öyle tepki verdim. Arkadaşlarımın beni yargılamadığını biliyorum. Bu sadece benim. Ben sadece tutkulu biriyim.

Swift hayranı, "Birilerinin bunun utanç verici falan olduğunu düşünmesi benim için hiçbir şey ifade etmiyor çünkü ben hiçbir zaman öyle olduğunu düşünmedim ve şimdi de sırf biri öyle olduğunu söyledi diye öyle olduğunu düşünecek değilim" diyerek şöyle ekledi:

Buna neden güldüklerini anlıyorum. Videoyu ilk tekrar izleyişimde ben de gülmüştüm.

Blackband şarkıya duyduğu sevgi hakkında da şunu söyledi:

[Exile] benim için çok şey ifade ediyor. Herhangi bir şeye ihtiyacım olduğunda, dikkatimi dağıtmak ya da odağımı korumak için dinlediğim bir şarkı. Can simidi gibi.

Halihazırda Swift, muazzam başarı yakalayan Eras Turnesi'ne bir haftalık ara verdi. 2 Mart'ta turnenin Singapur ayağına başladıktan sonra mayısta Avrupa'ya gidecek.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU