Madame Web'in yıldızı, imzayı attıktan sonra senaryoda "radikal değişiklikler" yapıldığını söyledi

Sony'nin Marvel çizgi romanlarına dayanan gişe canavarı yeni süper kahraman filminin, eleştirel bir fiyasko olduğu anlaşılıyor

Dakota Johnson yeni filmi Madame Web'in, filme adını veren başrolü oynamak üzere imza atmasından sonra "radikal değişiklikler" geçirdiğini açıkça dile getirdi.

Sony'nin Marvel'ın Örümcek Adam (Spider-Man) evreninden uyarladığı gişe canavarı yeni süper kahraman filmi, ilk eleştirilerde "utanç verici bir karmaşa" diye nitelendirildi.

Madame Web'de gelecekten görüntüler görmeye başlayan bir kadını canlandıran ve filmin 14 Şubat Sevgililer Günü'nde pek çok ülkede sinemalarda gösterime girmesinden önce TheWrap'e konuşan Johnson, senaryoda "radikal değişiklikler yapıldığını" doğruladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oyuncu gülerek "Ve bunların ne olduğunu bile size söyleyemem" dedi.

Karakterinin durugörü yeteneği ve sahneleri iki kere çekmek zorunda kalması (geleceği gördüğü versiyonu ve gerçekte yaşanan versiyonu) sorulduğunda Johnson bunun "iş miktarını üçe katladığını" anlattı.

Grinin Elli Tonu'yla (Fifty Shades of Grey) tanınan 34 yaşındaki oyuncu, "Çok fazla farklı kamera kurulumunu beraberinde getirdi" diye açıkladı.

Çok karmaşıktı ve aynı sahnenin her versiyonu arasında sadece küçük farklar vardı, bu yüzden yapboz parçaları gibiydi ve hangi anda olduğumuza, hangi açıda olduğumuza, sürekliliğe ve bunun gibi şeylere gerçekten dikkat etmek gerekiyordu.

Johnson, aynı sahneleri birkaç kere çekerken epey kaybolduğunu da sözlerine ekledi.
 

Madame Web
Dakota Johnson, Madame Web'de (AP)


Entertainment Weekly'ye daha önce verdiği bir röportajda Johnson, filmin bazı yönlerinin "hiç de iyi olmayacağıyla" ilgili ilk başta endişelendiğini itiraf etmişti.

Oyuncu "Daha önce hiç mavi ekranın önünde durup sahte patlamalar olurken birinin 'Patlama!' dediği ve sizin de bir patlama varmış gibi davrandığınız bir film yapmamıştım" demişti.

Bu benim için kesinlikle psikotikti. 'Hiç iyi olacak mı, bilmiyorum! Umarım fena bir iş çıkarmamışımdır!' falan diyordum.

"Ama [yönetmen SJ Clarkson'a] güveniyordum" diye devam eden Johnson, hangi sahnelerin gerçek, hangilerinin Cassandra'nın hayali olduğunu takip etmek için yönetmenle sürekli iletişim halinde olduklarını eklemişti.

Johnson'ın yanı sıra Euphoria'yla bilinen oyuncu Sydney Sweeney de nihayetinde Örümcek Kadın olan Julia Cornwall Carpenter'ı canlandırıyor.

Isabela Merced, Emma Roberts, Adam Scott, Celeste O'Connor, Tahar Rahim, Mike Epps ve Zosia Mamet de Madame Web'de rol alıyor.

Madame Web gösterime girmeden önce eleştirmenlere geniş çapta gösterilmediği için ilk değerlendirmeler ancak filmin bu haftaki prömiyerinden sonra gelmeye başladı. Ve yorumcular filme pek de nazik davranmıyor.

Madame Web, Türkiye sinemalarında 16 Şubat'ta gösterime girecek.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU