Tom Cruise, sosyetik Rus güzelle "işi resmiyete döktü"

"Son birkaç haftadır çok yakınlaştılar"

Cruise'la bir partide tanışan Khayrova, önde gelen bir Rus milletvekilinin kızı ve elmas ticareti yapan bir oligarkın eski eşi (Reuters / @elsina_k Instagram)

Gazeteler, ünlü oyuncu Tom Cruise'un, sosyetik Rus sevgilisiyle "giderek yakınlaştığını" yazıyor. 

Hollywood yıldızının arkadaşları, ünlü aktörün gecelerini düzenli olarak sosyetik güzelin Londra'daki gösterişli dairesinde geçirdiğini iddia etti.

Sevgilisinin 10 milyon sterlinlik dairesinde kalıyor

61 yaşındaki Cruise ve 36 yaşındaki Elsina Khayrova, geçen hafta Londra Hava Ambulans Vakfı yararına lüks Raffles Otel'de düzenlenen ve Prens William'ın onur konuğu olduğu görkemli gala yemeğine de birlikte katıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cruise ve yeni aşkı, gösterişli etkinliğe ayrı ayrı geldi. Ancak Hollywood yıldızının arkadaşları, Cruise'un Elsina Khayrova'nın 10 milyon sterlinlik lüks dairesinden çıkmadığını ve çiftin giderek daha fazla birlikte zaman geçirdiklerini söylüyor.

Birleşik Krallık merkezli gazete Daily Mail'a konuşan bir kaynak, çiftin ilişkisinin artık resmiyet kazandığını belirterek şunları söyledi: 

Elsina'nın çevresinde Tom'la birlikte oldukları biliniyor. Son birkaç haftadır çok yakınlaştılar ama mahremiyetlerini korumak istedikleri için birlikte fotoğraflanmamaya özen gösteriyorlar.

"Zenginliklerine rağmen normal çiftler gibiler"

Aktöre yakın kaynak, açıklamasını şöyle sürdürdü:

Tom geceleri Elsina'nın dairesinde kalıyor, tahmin edebileceğiniz gibi çok güzel bir yer. Birlikte takılmaktan hoşlanıyorlar ve zenginliklerine rağmen normal çiftlerin yaptığı pek çok şeyi yapıyorlar.

Kaynak, çiftin ayrıca Londra'daki seçkin restoranlarda yemek yediklerini ve Elsina'nın evine yakın olan Hyde Park'ta kılık değiştirerek birlikte gezintiye çıktıklarını açıkladı. 

"Ona vurulmuş gibiydi"

İlk kez aralıkta, Londra'nın lüks Mayfair semtindeki bir partide öpüştüklerine dair haberlerin yayımlanmasıyla çiftin ilişkisi ortaya çıkmıştı.

Bir görgü tanığı Daily Mail'a yaptığı açıklamada "Birbirlerinden ayrılamıyorlardı, açıkça bir çifttiler" diyerek eklemişti:

Cruise ona vurulmuş gibiydi.

Üç evlilik yaptı

Top Gun serisinin yıldızı, daha önce üç kez evlenmişti.

Cruise, 1987-1990'da Mimi Rogers, 1990-2001'de Nicole Kidman ve 2006-2012'de Katie Holmes'la evli kalmıştı.

Khayrova ise eski kocası Dmitry Tsetkov'dan 2022'de ayrılmıştı.


Independent Türkçe, Daily Mail, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU