Keanu Reeves, John Wick'teki rol arkadaşına mektup yazmış

"Sanırım o da biliyordu"

The Wire'daki rol arkadaşı Wendell Pierce, Reddick'in "büyük güç ve zarafet sahibi bir adam" olduğunu söylemişti (Lionsgate)

Keanu Reeves'in John Wick'teki rol arkadaşı Lance Reddick'e bir mektup kaleme aldığı ortaya çıktı.

2014'te başlayan John Wick serisinin başrolünde Reeves, köpeğinin intikamını almak için yeraltı suç dünyasına geri dönen tetikçiyi canlandırıyordu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

John Wick evreni John Leguizamo, Ian McShane, Laurence Fishburne ve Mart 2023'te hayata veda eden Reddick gibi yetenekli oyuncular tarafından canlandırılan karakterlerle dolu.

Lance Reddick, New York'taki Continental Hotel'in sahibi Winston'ın sağ kolu Charon'u canlandırmıştı.

51. Saturn Ödülleri'nde ilk Lance Reddick Miras Ödülü'nü kabul eden Reeves, People'a yaptığı açıklamada, bir zamanlar Reddick'e canlandırdığı karakterin John Wick serisi üzerindeki etkisini anlatan bir mektup yazdığını açıkladı.

"İnsanlar John Wick'i seviyor çünkü Charon, John Wick'i seviyor"

"Yaratıcılık ve sanat için büyük bir tutkusu vardı" diyerek söze başlayan Reeves, sözlerini şöyle sürdürdü: 

Onunla 8 yıl boyunca 4 filmde çalışma şansım oldu ve bu süre zarfında birbirimizi daha iyi tanıdık. Ama aynı zamanda çok zarif ve komik biriydi. Yani mizah açısından. Bilmiyorum. Sanırım en sevdiğim anım... Onunla oynadığım sahneler ve John Wick'in Charon'la ilişkisi.

60 yaşında yaşamını yitiren aktöre bir mektup yazdığını anlatan Reeves ekledi: 

'İnsanlar John Wick'i seviyor çünkü Charon, John Wick'i seviyor' dedim. Çünkü o karakter John Wick'i seviyordu, bu da John Wick'i iyi yapıyordu. Onunla birlikte rol aldığımda aramızda büyük bir sevgi oluştu.

Karakterler arasında da büyük bir sevgi olduğunu ifade eden Keanu Reeves, sözlerini şöyle sürdürdü: 

Ekran dışında da büyük bir sevgi vardı ve John Wick filmlerinde, karakterlerimizde, Chad'le bu seride çalışmaktan gerçekten keyif alıyorduk. Hayatta bir kez karşılaşılacak bir proje. Sanırım bunu o da biliyordu, ben de biliyordum ve bu projede birlikte çalışmayı çok sevdik.

HBO'nun The Wire dizisindeki Cedric Daniels, Bosch'taki Şef Irvin Irving ve Fringe'deki Phillip Broyles gibi karakterlere hayat veren Reddick, iskemik kalp hastalığı ve aterosklerotik koroner arter hastalığı nedeniyle hayatını kaybetmişti.

John Wick serisindeki Charon da aktörün en tanınmış rollerinden biri.


Independent Türkçe, ScreenRant, People

DAHA FAZLA HABER OKU