Sharon Stone neden flört uygulamalarında sahte hesap kullanmadığını anlattı

Temel İçgüdü'nün yıldızı bir zamanlar Bumble'dan engellenmişti çünkü kullanıcılar onun hesabının sahte olduğunu düşünüyordu

(Reuters)

Sharon Stone, anlamlı bir ilişki arayışı kapsamındaki çevrimiçi flört deneyimlerine ilişkin bazı görüşlerini paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daha önce profilinin sahte olduğu düşünüldükten sonra flört uygulaması Bumble'dan engellenen Hollywood yıldızı iki kez evlenip boşanmıştı: İlk evliliği televizyon yapımcısı Michael Greenburg'le 1984'ten 1990'a kadar, ikincisi de gazete editörü Phil Bronstein'la 1998'den 2004'e kadar sürmüştü.

The Times'a verdiği yeni bir röportajda Temel İçgüdü'nün (Basic Instinct) oyuncusu aşkı "gerçek hayatta" değil de internette aramaktan bahsetti.

Bir flört uygulamadan tanıştığı bir kişiyle ilk randevusunda, "bana gönderdiği fotoğraftan sonra 20 bin eroin enjeksiyonu aldığı belli bir eroin bağımlısıyla" tanıştığını ve kısa bir süre sonra oradan ayrıldığını söyledi.

Stone ayrıca flört uygulamalarında kimliğini gizlemeye çalışmadığını da belirtti. "Kendim olarak kaydoluyorum. Kimseyi kandıramam sonuçta" diye açıkladı.

2019'da Bumble tarafından engellendikten sonra Stone, dışlanmasından duyduğu üzüntüyü o zamanlar Twitter diye bilinen X'te dile getirmiş ve hesabı yeniden aktifleştirilmişti.

Röportajın başka bir yerinde Stone, flört uygulamalarını tamamen fiziksel ilişkiler bulmak yerine biriyle duygusal seviyede bir bağ kurmak amacıyla kullanmak istediğini belirtti.

Ünlü oyuncu, "Sadece Tinder'a girip biriyle yatmak istemedim. Ne demek istediğimi anlıyor musunuz?" diye espri yaptı.

Biriyle yatmak çok kolay. Tinder'a girmene gerek yok; lanet Coffee Bean'e [kahve zinciri] gidiyorsun. Hiç zor değil.

Stone 90'lı yılların en önemli seks sembollerinden biri olduğu için pek çok kişi onun herhangi bir senaryoda kolaylıkla partner bulabileceğini düşünebilir. Oysa ona göre bu "hiç kimse için o kadar da zor değil".

Stone sözlerine şöyle devam ediyor:

Erkekler yapay vajina; sıcak bir fasulye konservesi beceriyor. Hadi gerçekleri konuşalım.

Sadece seks yapmak istiyorsanız süpermarkete gidersiniz ama duygusal bir bağlantı kurmak istiyorsanız...

Röportaj sırasında Stone kısa bir süre sonra bir Emmy partisine katılacaktı ancak sosyal anksiyetesi nedeniyle iptal etmeye karar verdi.

"Bu gerçekten çok fena" diye açıkladı.

Felç edici bir sosyal anksiyetem var. Bu bende hep vardı. Kriz anlarında harikayımdır. Eğer kan kaybından ölmek üzereyseniz, ben sizi korurum.

Sevmediğim şey 17 kişinin aynı anda konuşması. Sadece eve gitmek istiyorum. Bu kadar kaos ve gürültü yeter.

Stone, Kovid karantinaları sırasında uygulamalardan iki ilişki yaşamasının yanı sıra, bu dinlenme süresinin kendisine yaratıcılığını görsel sanata aktarabileceği bir alan sağladığını da fark etmişti. Artık dünyanın dört bir yanındaki sergilerde resimlerini sergiliyor.

Aralık'ta The Independent'a sıradan bir ressam olma sürecine nasıl başladığını anlattı.

Ünlü oyuncu, "Kovid sürecinden geçiyorduk ve ben oyunculuk yapmıyordum" dedi.

Birçok duygusal şeyi dışa vuruyordum. Her resim duygusal bir deneyimle ilgiliymiş gibi görünüyordu; hepsini tuvalin üstüne bırakıyordum.

Röportajın tamamını buradan okuyabilirsiniz.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU