Mojave Çölü'nün ücra bir bölgesinde 6 ceset bulundu

İddialara göre olay yeri o kadar korkunçtu ki Güney Kaliforniya'daki bazı yerel TV kanalları, helikopter kamerlarıyla çekilen görüntüleri bulanıklaştırmak zorunda kaldı

(AFP)

Güney Kaliforniya'daki Mojave Çölü'nün ücra bir bölgesinde 6 kişi ölü bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İddialara göre olay yeri o kadar korkunçtu ki Güney Kaliforniya'daki bazı yerel TV kanalları, helikopter kamerlarıyla çekilen görüntüleri bulanıklaştırmak zorunda kaldı 

San Bernardino County Şerif Bürosu'ndan şerif yardımcıları cesetlerin 5'ini salı akşamı El Mirage topluluğunun dışındaki toprak bir yan yolda bulmuştu.

Şerif sözcüsü Mara Rodriguez'e göre 6. ceset çarşamba sabahı bulundu.

Rodriguez, olayla ilgili soruşturmaların devam ettiğini ve yetkililerin henüz kişilerin ölüm nedenlerini ya da vurulup vurulmadıklarını belirleyemediklerini söyledi.
 

Mara Rodriguez
Sözcü Mara Rodriguez, Mojave Çölü'nün ücra bir bölgesinde 6 kişinin ölü bulunmasının ardından son gelişmeleri aktardı (AP)


Rodriguez, Los Angeles'ın yaklaşık 80 kilometre kuzeydoğusunda ve Victorville'in yaklaşık 32 kilometre kuzeybatısında bulunan bölgenin çok uzak olduğunu ve San Bernardino Şerif Departmanı'nın olay yerini bulmak için Kaliforniya Otoyol Devriyesi Havacılık Birimi'nden yardım istediğini söyledi.

"Herhangi birinin olay yerinden çıkarılmasına hazır olmamız için birkaç saat daha beklememiz gerekecek" diyen Rodiguez, adli tıp uzmanlarının o zaman çağrılacağını da sözlerine ekledi.

Salı gecesi olay yerine gelen TV ekipleri olay yerinde iki araç gördüklerini bildirdi. TV kanallarının helikopter görüntülerinde koyu mavi bir SUV'nin yolcu camının patladığı ve bir kapısının açık olduğu görüldü. Görüntünün bir kısmı bulanıklaştırılmıştı.

Görüntülerde, kilometrelerce uzanan çalılıklı çöl arazisindeki toprak yan yolun yakınında çok sayıda sarı kanıt işaretleri görülüyordu. Sarı polis bandıyla en yakın asfalt yoldan erişim engellenmişti.

Şerif sözcüsü Gloria Huerta'nın e-postasına göre, departmanın özel soruşturma biriminden üyeler cinayet soruşturması yürütmek üzere görevlendirildi.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU