Jason Statham'ın yeni aksiyonu izleyicilerin gönlünü fethetti

David Ayer'ın yönettiği aksiyon Britanyalı aktörün filmleri arasında bir rekora imza attı

Senaryosunu Kurt Wimmer'ın kaleme aldığı film 12 Ocak'ta gösterime girdi (MGM)

Jason Statham'ın Arıcı: Ölüm Kovanı (The Beekeeper) filmi, izleyicilerin gönlünü fethetmeyi başardı ve aktör için önemli bir Rotten Tomatoes rekorunu kırma şansı kazandırdı. 

Aksiyon ve gerilim türündeki R derecelendirmeli filmde Statham, sevdiği insanların dolandırıldığını öğrenince intikam almaya soyunan eski özel servis ajanı Adam Clay'i canlandırıyor. 

R derecelendirmesi, 17 yaşından küçüklerin filmi sinemada izlemek için yanlarında bir ebeveyn ya da yetişkin bulundurması gerektiği anlamına geliyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Statham'ın yanı sıra Josh Hutcherson, Emmy Raver-Lampman, Jeremy Irons, Minnie Driver gibi ünlü isimler yer alıyor. 

İzleyici puanı 93

Arıcı: Ölüm Kovanı için yapılan eleştiriler filmin sinemalarda gösterime girmesiyle daha da iyiye gidiyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 68 puan alan filmin izleyici skoruysa çok daha yüksek. Filmin 250'den fazla kullanıcının değerlendirmesi üzerinden hesaplanan puanı 93. 

Mükemmele yakın bir puan almayı başaran film, izleyiciler arasında Statham'ın en beğenilen yapımlarından biri olmayı başardı.

56 yaşındaki aktörün 93 puanlı diğer filmleri; Britanyalı yönetmen Guy Ritchie imzasını taşıyan Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana (Lock, Stock and Two Smoking Barrels) ve 2000 yapımı Kapışma (Snatch). Son filmiyle bu filmlerin puanını geçerse Statham kendi rekorunu kıracak.


Statham'ın önceki iki filmi Cehennem Melekleri 4 (Expend4bles) ve Meg 2: Çukur (Meg 2: The Trench) 100 üzerinden sadece 14 ve 27 puan alabilmişti. 

Britanyalı aktörün yeni aksiyon filmi, eleştirmen ve izleyicilerden aldığı olumlu tepkilerin yanı sıra gişede de iyi bir performans sergiliyor. 

Arıcı: Ölüm Kovanı'nın bu hafta sonu gişede 16,8 milyon dolar kazanacağı tahmin ediliyor. Bu, 8 ila 13 milyon dolarlık ilk tahminlerin çok üzerinde.

Filmin yönetmenliğini Tehlikeli Takip (End of Watch), Sokağın Kralları (Street Kings), Suicide Squad ve Fury gibi yapımlarla tanınan David Ayer üstleniyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, Rotten Tomatoes

DAHA FAZLA HABER OKU