Beyonce'nin çocukluk evinde yangın çıktı

Houston'daki evi 1981'de satın alan Knowles ailesi 1986'da satmıştı

(ONSCENE TV)

Beyonce'nin çocukluğunun geçtiği evde Noel günü trajik bir şekilde yangın çıktı.

Renaissance'la bilinen şarkıcının Teksas'ın Houston şehrinde yer alan eski evinin, Noel sabahının erken saatlerinde alevler içinde kaldığı bildirildi. Yerel haber kuruluşu KTRK'e göre Houston İtfaiyesi, 25 Aralık'ın ilk saatlerinde saat ikide gelen bir ihbar üzerine bölgeye intikal etti. Ekipler Beyonce'nin, şehrin üçüncü bölgesinde yer alan Rosedale Caddesi'nin 2400 numaralı bloğundaki evine vardığında alevler ikinci katı sarmıştı. Neyse ki halihazırda evde yaşayan iki çocuklu aile yangından yara almadan kurtuldu.

Houston İtfaiyesi Bölge Şefi Justin Barnes ekibiyle ne kadar gurur duyduğunu belirtti. Barnes yerel yetkililere şöyle dedi:

Harika bir iş çıkardılar. 10 dakikadan kısa süre içinde yangını çok iyi kontrol altına aldığımızı söyleyebilirim.

An itibarıyla yangının çıkış nedeni henüz belirlenmedi.

TMZ'nin haberine göre Knowles ailesi evi 1981'de yaklaşık 64 bin dolara satın aldı. Fakat evi birkaç yıl sonra, Beyonce'nin kız kardeşi Solange'nin 1986'daki doğumundan önce sattılar. Muteber aile artık burada yaşamasa da bölge sakinleri ve ziyaretçiler bu adresi ikonik bir simge olarak görüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Saygın sanatçı, küçük bir kızken Teksas'ta yaşamanın nasıl bir şey olduğunu Visit Houston'la yaptığı söyleşide anlatmıştı. Evde arkadaşlarıyla takıldığını anımsayan Beyonce, mülkten övgüyle söz etmişti.

Şarkıcı, "Houston'da büyümek eğlenceliydi. Her zaman oynayabileceğimiz devasa bir arka bahçemiz vardı. Annem arkadaşlarımın bize sürekli gelmesine izin verirdi; sanki evimizde devamlı bir pijama partisi vardı" demişti.

Beyonce "Buraya hiç gelmemiş arkadaşlarıma Houston'ı tarif ettiğimde onlara ilk başta 'Hayır, burası televizyonda gördüğünüz taşra filmlerindeki gibi değil!' demem gerekiyor. Houston'ı aile kurmak için harika bir yer diye tanımlamayı seviyorum. Güneyli hoş insanlar var ve şehir atmosferine sahip bir yer" diye devam etmişti.

Gelirinize uygun bir fiyat aralığında harika bir ev satın alabilirsiniz. İşin güzeli de ister siz ister çocuklarınız sanat, spor, müzik, iş vb. alanlarla ilgilenin, tam da Houston'da tüm bunları öğrenebileceğiniz ve kendinizi geliştirebileceğiniz bir yer var.

Grammy ödüllü sanatçı Houston'ı ebedi evi olarak görüyor. Beyonce'nin hem annesi Celestine hem de babası Matthew, Teksas'ta yaşamaya devam ediyor.

Beyonce şöyle eklemişti:

Houston'ı seviyorum. Hayatımın en güzel anlarından bazıları orada yaşandı. Burası her zaman benim evim olacak!

Halo'nun yaratıcısı ve Jay-Z, 11 yaşındaki kızları Blue Ivy'nin özel programlı bir okula kaydolması için 2016'da New York'tan Los Angeles'a taşınmıştı. US Weekly'ye konuşan bir kaynak kızlarını, onun spesifik gelişim ihtiyaçlarına odaklanacak bir okula göndermek için çiftin 19 bin dolar harcadığını söylemişti.

Dünya turnesini yeni bitiren Beyonce, Renaissance: A Film by Beyoncé adlı bir konser filmi çıkararak hayranlarının gösteriyi sinema salonundan izlemesini sağlamıştı. Ünlü yıldız 1 Aralık'ta My House adlı yeni bir şarkıyla da seyircileri şaşırtmıştı. Sürpriz parça, filminin jeneriği sırasında dinleyiciyle ilk kez buluşmuştu.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU